Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

сряда, 29 май 2013 г.

Новата тройна коалиция: Бсп,Дпс и Атака

.
Пламен Орешарски,29.05.2013 г.:

"Сигурно няма да успеем да станем богати и проспериращи, но задачата, която трябва да стои като минимум, е в края на мандата всички български граждани да имат много повече надежди и по-голяма увереност, че пътят е прав, че могат да разчитат на своята предприемчивост и че работейки за собственото си благоденствие, ще допринасят и за благоденствието на цялото общество".
.
 
http://bgtimes.tumblr.com/
.



 
 

вторник, 28 май 2013 г.

Валери Симеонов: Олигархът Валентин Златев финансира „Атака” / А кой финансира неговия фронт за национално тра-ла-ла и ченгеджийницата - лайнарка "Скат" тв ?

Валери Симеонов: Олигархът Валентин Златев финансира „Атака”
Кабинетът „Орешарски” е преходен, целта му е да подготви изборна победа на БСП


16:37 | 28.05.2013


Автор: Лъчезар Лисицов
„Имам достоверна информация, че „Атака” е финансирана от Валентин Златев”, заяви пред ПИК съпредседателят на партията Национален фронт за спасение на България Валери Симеонов. Изключително топлите връзки между Волен Сидеров и шефа на „Лукойл” са резултат от посещението на лидера на „Атака” в Русия – на рождения ден на Путин.
„Именно за това и Сидеров започна да подкрепя безумния проект АЕЦ „Белене”, който е национално предателство. Какви националисти могат да подкрепят 20 млрд. лева безсмислени разходи на държавата? Това е просто престъпление. Оттам влизаме в руския талвег – влияние, енергийно лоби и парички”, коментира Симеонов.
„Да сте чули някъде Волен Сидеров да обели половин дума срещу „Лукойл” или Валентин Златев - при положение, че цялата предизборна кампания на „Атака” бе изнесена на крилете на антимонополното и антиолигархичното говорене”, пита лидерът на НФСБ.
Една част от парите на Златев са ползвани от Сидеров, „защото детето иска скъпи играчки”, обяснява Валери Симеонов и припомня парижките приключения на водача на „Атака”. Друга част от финансите на олигарха обаче били ползвани за купуване на цигански гласове.
Малко под половината гласове на „Атака” са цигански. Това са около 2-3% от седемте процента на „Атака”, сигурен е Валери Симеонов.
„Други 2-3% са на абсолютни лумпени, не че циганите не са лумпени. Лумпени са и тези, които клъвнаха на обещанието за 1000 лв. заплата и 500 лв. пенсия. Има 1,1 – 1,5%, които са заблудени сидеровисти, които са омагьосани от магнетичната личност на вожда, на Дуче. И те си гласуват за него, каквото и да стане”, заявява Валери Симеонов.
На въпрос дали очаква изненада от Сидеров при гласуване на кабинета „Орешарски”, лидерът на НФСБ казва: „Очаквам някаква селска хитрост от „Атака” – я да не се регистрират, а да направят пушилка и врякане и да напуснат, което е същото. Ако бях на мястото на „Атака”, нямаше да подкрепя такова правителство, така или иначе новите избори идват. Всички го знаят това нещо. Самото правителство говори за подготовка за нови избори”.
Валери Симеонов не е съгласен, че експертите в кабинета на Пламен Орешарски надделяват над партийните фигури. „Не съм сигурен, че надделяват експертите над партийците. Аз не съм сигурен какви са тези експерти. Може би тази професорка по български език, която е от листата на ДПС в Ловеч и е голям експерт в спорта ли? Или голям експерт е Калин Тихолов, или следващия Иван Данов, който му е колега във ВИАС и който работи изцяло под неговото ръководство. Всички пари по проекти ще минават през тях”, убеден е Симеонов.
„Какви експерти може да са Хасан Адемов или Ангел Найденов, които 16 години са търкали столовете на Народното събрание. Те и двамата са амортизирани отвсякъде. Те не са извършвали никаква административна работа, не могат да бъдат министри.
Да не говорим за експерта по външна политика Кристиан Вагинен (няма печатна грешка – б.а.). Или човекът на ДПС, който е шеф на пристанище Варна и ще става транспортен министър. Какъв експерт е този”, ядосва се Симеонов.
„За мен това е преходно правителство, което цели да отстрани кадрите на ГЕРБ от държавната администрация, за да може чрез нея да се спечелят следващите избори. Елементарна и прозрачна схема”, казва още лидерът на НФСБ.
.

Внимавайте за кого гласувате ! Екшън в бургаската община със сбърканяците от Националния фронт за не знам какво си на "Скат" тв и Валери Симеонов

Екшън в общината в Бургас, съветници се хванаха за гушите (ВИДЕО)

Напрежението ескалира след изказване на зам.-кмета на Бургас Атанаска Николова 

 
Бургас , България 


Расистите от вальосимеоновата кабеларка "Скат" били нападнати

Роми били нападнали екип на расистката кабеларка "СКАТ" с камъни

14:03 | 28.05.2013
Автор: ПИК
Екип на телевизия "Скат" е бил нападнат с камъни  от група роми докато е правил репортаж за престъпността на улица "Розова долина" във Варна.
Когато журналистите се предвижил до служебния си автомобил разбрали, че гумите на колата са спукани.
Колегите извикаха полицейски патрул да установи хулиганската проява.
.

петък, 24 май 2013 г.

Възрастно семейство е пребито при опит за грабеж, заподозреният е внук на лидер на "Атака"

Възрастно семейство е пребито при опит за грабеж, заподозреният е внук на лидер на "Атака"

  • с. Мламолово, 24.05.2013 08:05 ( последна промяна в 24.05.2013 08:51)
  • Автор:
Бабата била ударена от крадците, а мъжът ѝ има шевове на устата
Възрастно семейство е жестоко пребито при опит за грабеж. Същите извършители минути по-късно пребиват и млад мъж. Вече има повдигнато работно обвинение срещу двама младежи от бобовдолското с. Мламолово. Единият от тях е внук на бивш общински съветник и настоящ лидер на партия „Атака”. 19-годишният Стилиян Стоянов проговори пред екипа на bTV.
Жителите на Мламолово неотдавна виждат лицето на престъпността отблизо. В края на април едно възрастно семейство е пребито. Престъпниците искат пари, които възрастните хора нямат. 73-годишната Йорданка и спътникът в живота й Кирил, на 77 г., помнят ясно онази нощ, след която не знаят дали ще оживеят.
Пусни видео
„Аз станах. Помислих, че е внукът. Помислих, че е той, и взех, че отворих. И тия направо при отварянето - в главата, удариха ме и аз съм паднал. И като започнаха да ме ритат. Това по-ниското момче, което беше, хвана да ме рита яко. Каза ми „давай пенсията, давай пенсията", спомня си дядото.Бабата била ударена от крадците, а мъжът ѝ има шевове на устата. Полицията започва разследване, стеснява кръга на възможните извършители и прави пробив. Единият от участниците проговаря.
Единият от задържаните за денонощие в ареста е внук на бивш общински съветник и местен лидер на партия „Атака". 19-годишният Стилиян прави самоприазния пред разследващите, но пред екипа ни отрича да е участвал.
„Те ми казаха полицаите „кажи, кажи” и аз само една дума казах. Да кажем като сме отишли какво сме били казали и аз казах точно това – „дайте пенсията” и всичко се приключи”, казва младежът.
Цялата история - утре от 17,30 ч в „Хрътките”.

http://bgtimes.tumblr.com/
.
 
 

Докато България продължава да пише на кирилица ще си остане второстепенна държава

Докато България продължава да пише на кирилица ще си остане второстепенна държава и под руския ботуш !

24 май е един мит,както и баташкото "клане".
Нито Кирил и Методии са българи,нито са измислили българската азбука,нито кирилицата е самобитна.(виж тук)
Цялата българска история е мит след мит и то съзнателно създадени от червените комунисти след 1944 г.
Преди време гледах едно интервю с Христо Явашев за някаква българска медия.Еми той просто не желаеше да говори на български,а само на английски.

България е "една отвратителна, тъпа страна", "яденето е буламач в лошо олио", "съвременното изкуство - гнусно", "езикът - най-отвратителният в света", "тук жените сигнализират едно - че са курви"... Това са цитати от най-новия роман "Апостолов" на германската писателка от български произход Сибиле Левичаров.Sibylle Lewitscharoff
Който иска да разбере-ще разбере,който не иска-няма как да му се помогне.
Днес,24 май 2013 г. проф. Вучков говореше по тв 7 за духовното насилие над българите през т.нар. "турско робство".
Нека Професорът каже как така почти всички стари български църкви са построени именно през това "робство".
Значи хем има "робство",хем цъфти църковно строителство.
Нелогично е,нали?
Кой може да каже,че 100 % е българин,след като сме били 500 години в границата на Османската империя?
Колкото и неприятно да ни е трябва отново да вземем пример от Турция-преминаване от арабска азбука на латиница за броени дни по времето на Ататюрк.
Ако  искаме да се присъединим към цивилованите страни,да се възродим и България да значи нещо извън Балканите,да станем разбираеми за света трябва да се откажем от кирилицата и да минем на латиница,колкото и невероятно за момента да изглежда това.

Милиони бг емигранти са разбрали истината и направили това,което аз предлагам-научили са чужд език,минали са на латиница и са приели западния начин на живот.
Защо това да става по трудния начин,едва когато емигрираме някъде,а да не бъдем поготвени още от първи клас ?


Днес си оставане изолирани,бедни и несвободни.

Кога България е била свободна след т.нар."Освобождение".
А защо да не поставим начало на един нов съюз на независими държави,подобен на Ес с Турция,която винаги е имала сантимент към България.
Съюз,в който България ще може да разчита на подкрепа на една огромна по население и икономически мощно развита страна,съюз,където гласът на България ще се зачита и уважава.
Един друг път на България-пътя на истинска независимост и просперитет на българските граждани.
24 май е начин България да се направи на значима,каквата не е.

8:53 ч.,Бг Таймс,24 май 2013 г.
.

сряда, 22 май 2013 г.

Цирковете на ЛУДИТЕ от "Скат" тв и "Атака" тв

Репортери на „Скат“ и „Атака“ се преследват из парламента

Щом изключат тв камерите, те мигновено заравят томахавките напук на Сидеров

15:04 | 22.05.2013

Автор: Лъчезар Лисицов


Журналистите от партийната телевизия на Волен Сидеров и на телевизия „Скат“ се гонят взаимно по коридорите на Народно събрание и си задават нападателно въпроси един на друг, видя репортер на ПИК. Двете медии стават жертва на политическите войни на своите началници.
Първо репортер на „Скат“ тръгна след Волен Сидеров и кохортата му като питаше защо е влязъл в коалиция с ДПС. Сидеров този път се опита да запази спокойствие и набързо влезе в стаята на парламентарната си група. Подопечните  му депутати обаче се престараха и подобно на инцидента ден по-рано започнаха да крещят в лицето на репортерката на „Скат“ да се извини, че шефът й Валери Симеонов нарекъл избирателите на „Атака“ лумпени.
В психоатаките се включи и тв репортерка на Сидеров, която започна да пита защо от „Скат“ обиждат избирателите. През това време Волен издърпа депутатите си в стаята на групата, но журналистката от неговата медия продължи да преследва колежката си от „Скат“ с микрофон в ръка и да й задава неудобни въпроси. След като не може да измъкне нищо и камерите изключиха, момичето на Валери Симеонов изропта: „Ванче, така няма да се разберем!“, след което двете репортерки започнаха да се подсмихват смутено.(пик)
.
 

вторник, 21 май 2013 г.

Лумпените от "Скат" и лумпените от "Атака" се хванаха за гушите пред парламента ! Мекерето на Вальо Симеонов,шеф на "Скат" - Тео Ангелов приклещен от разбеснялата се пасмина на Болен !

Вальо Симеонов: Сидеров е изключително страхлив, в парламента трябва да се въведат психотестове

13:41 | 21.05.2013

Автор: Ивайло Крачунов

"Волен Сидеров е изключително страхлив човек. Един път, когато видя двама цигани, едва не се изпусна в гащите си. Той предприема агресивни действия, само когато около него има група хора - това му дава смелост". Това заяви преди минути пред ПИК Валери Симеонов, собственик на телевизия СКАТ.
Повод да го потърсим бе атаката, която Волен Сидеров предприе срещу журналиста Теодор Ангелов от СКАТ.
"Според мен преди влизането в парламента депутатите трябва да преминават психотестове. Днешната реакция на Сидеров доказва тази необходимост. Аз не съм наричал българските граждани лумпени, както ме упреква Сидеров. Наричал съм лупмени само избирателите на Волен, след като вярват на приказките му, че може да направи пенсиите по 500 лева, а заплатите по 1000 лева", аргументира се Симеонов.
Според него липсата на реакция от страна на полицаите по време на разпрата между Сидеров и Теодор Ангелов е възмутителна.
"Това означава, че полицаите се държат като слуги на политиците. Те оставят един очевидно лабилен човек като Сидеров да прави каквото си поиска. Означава ли това, че те няма да се намесят, ако лице с имунитет извърши убийство?!", не скри огорчението си Симеонов.(пик)
.

"Атака" нападна Тео Ангелов!

"Турчин ли си, бе?", крещят депутатите към репортера; "Не ме плюйте, г-н Сидеров", защитава се той

Публикувано: 21 май 2013, 12:31 | Обновено: 21 май 2013, 12:31 
София, България

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров скочи на телевизия СКАТ пред парламента. Сидеров нападна репортера Теодор Ангелов, като щурмът беше подкрепен от Десислав Чуколов и още няколко партийни активисти.”Защо наричаш лумпени българските граждани? Кой ви дава право да се държите така? Защо обиждате нашите избиратели? Защо, а? Защо?”, навикваше Волен Сидеров. ”Турчин ли си, бе? А, турчин ли си?”, пригласяше Чуколов.

Двамата настъпателно притискаха журналиста да се извини на българския народ. Агресията пристисна Теодор Ангелов до стената на Народното събрание. Волен, Чуколов и сие наобиколиха репортера и аха да опрат носовете си в лицето му. ”Не ме плюйте, г-н Сидеров”, отвърна Теодор Ангелов и напук на пресиращия стил на опонентите си, не показа нотка на притеснение.

Скандалът продължи 10-ина минути. На място пристигна полицай, който пое на свой гръб част от агресията. Сидеров се обърна към униформения и изля срещу него серия от обвинения за изпълнение на поръчка, възложена от шефовете на МВР. "Легитимирай се! Кой те изпрати? Цветан Цветанов ли?", провикна се Сидеров. Видимо притесненият полицай обясни, че се казва Тодор Тодоров, а причина за присъствието му е сигнал за помощ, подаден от "господина".

БЛИЦ припомня, че Сидеров и СКАТ са в открит конфликт. Въпреки че телевизията участва в налагането на националистическия модел "Атака", след влизането на партията в парламента и особено след изразената от Волен подкрепа за ГЕРБ преди време, отношенията между двете страни се изостриха. /БЛИЦ
.


Тео Ангелов пред БЛИЦ: Волен ме удряше в корема!

Изглеждаше сякаш е употребил забранени вещества, коментира днешния скандал нападнатият журналист


София, България
“Исках да направя интервю с Волен Сидеров. Въпросът, който го разлюти бе защо “Атака” подкрепя БСП и ДПС, защото те на практика точно така постъпиха днес. Останалото го видяха всички.” Това разказа пред БЛИЦ журналистът от СКАТ Тео Ангелов, който бе нападнат преди минути от Сидеров и други депутати. “Бяха 15-20 души”, обясни Ангелов. “Сидеров изглеждаше сякаш е употребил забранени вещества. Удари ме няколко пъти в корема. После един полицай дойде и ме спаси, а той удари и него. Все още не съм решил дали ще предприема нещо по случая. Имам среща с адвоката си, след това може би ще реша.”/БЛИЦ
.

Ексклузивно видео от сблъсъка "Атака" - СКАТ !

Вижте как Волен и сие скочиха на Теодор Ангелов


София, България

Видеоматериал, записан от телевизор, разпространи чрез YouTube журналистът Асен Генов. Кадрите от прякото предаване на bTV показват голяма част от скандала, разиграл се пред сградата на Народното събрание в София.”Защо наричаш лумпени българските граждани? Кой ви дава право да се държите така? Защо обиждате нашите избиратели? Защо, а? Защо?”, навикваше Волен Сидеров по адрес на репортера на СКАТ Теодор Ангелов. ”Турчин ли си, бе? А, турчин ли си?”, пригласяше Чуколов.
Двамата настъпателно притискаха журналиста да се извини на българския народ. Агресията пристисна Теодор Ангелов до стената на Народното събрание. Волен, Чуколов и сие наобиколиха репортера и аха да опрат носовете си в лицето му. ”Не ме плюйте, г-н Сидеров”, отвърна Теодор Ангелов и напук на пресиращия стил на опонентите си, не показа нотка на притеснение.

Скандалът продължи 10-ина минути. На място пристигна полицай, който пое на свой гръб част от агресията. Сидеров се обърна към униформения и изля срещу него серия от обвинения за изпълнение на поръчка, възложена от шефовете на МВР. "Легитимирай се! Кой те изпрати? Цветан Цветанов ли?", провикна се Сидеров. Видимо притесненият полицай обясни, че се казва Тодор Тодоров, а причина за присъствието му е сигнал за помощ, подаден от "господина".

БЛИЦ припомня, че Сидеров и СКАТ са в открит конфликт. Въпреки че телевизията участва в налагането на националистическия модел "Атака", след влизането на партията в парламента и особено след изразената от Волен подкрепа за ГЕРБ преди време, отношенията между двете страни се изостриха. /БЛИЦ


.

 

вторник, 14 май 2013 г.

Шефа на "Скат"-Валери Симеонов забогатя от избори 2013,ще му плащаме от джоба си за безумната му партия-всяка година ще получава от бюджета по 1,563 млн. лв

Шест джуджета с милиони от бюджета

Хората на СКАТ, Кунева и Светльо Витков се утешават със субсидии




Партията на Светльо Витков ще получава по близо 570 000 лева държавна субсидия на година
ФОТО БГНЕС
Шест партии, които не успяха да влязат в парламента, ще се утешават с държавна субсидия. Те са минали еднопроцентната бариера и по закон ще получават в продължение на 4 години по 12 лв. за всеки глас, пуснат за тях.
Най-добър резултат под чертата отбеляза Национален фронт за спасение на България на собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов. Новосформираната партия бе една от изненадите на изборите, която за малко да надхвърли 4%-ната бариера и да влезе в парламента. Зад получените 3,755% стоят 130 280 гласа. Така НФСБ всяка година ще получава от бюджета по 1,563 млн. лв.
Резултатът на Движение България на гражданите на Меглена Кунева е 3,264%. Това отговаря на 113 299 гласа, за които се полага 1,360 млн. лв. на година. Изборният резултат на ВМРО е 1,9%. За воеводите са гласували малко под 67 хиляди българи, за което партията ще получава 798 600 лв. годишно.
За "Лидер" на енергийния бос Христо Ковачки са гласували над 61 650 души (1,76%), а годишната субсидия ще е около 740 хил. лв. Малко по-малко ще получава партията на Яне Янев - РЗС. Той този път не успя да влезе в парламента, след като спечели само 1,71% народна подкрепа. Но затова пък се класира за партийна субсидия от 718 хил. лв. на година.
Певецът от "Хиподил" Светльо Витков също ще осребри усилията си да привлече избиратели. Неговата партия "Глас народен" получи 1,349%, или 47 500 гласа. Това прави около 570 хил. лв. партийна помощ всяка година до 2016 г.
ДСБ и СДС няма да получат субсидии, въпреки че са минали еднопроцентовата бариера. Причината е, че двете сини партии се коалираха с други и трябва да постигнат поне 4% изборен резултат, за да получат държавно финансиране. СДС, която се съюзи с "Движение Гергьовден" на Любен Дилов и отбеляза 1,4% изборен резултат. ДСБ пък бе в коалиция с Български демократически форум и получи 2,9%. По същата причина без субсидия остава НДСВ, което се яви на изборите заедно с отцепника от ДПС Корман Исмаилов. Коалицията Център Свобода и Достойнство получи 1,5%.
Мила Кисьова

неделя, 12 май 2013 г.

Майка ви да еба,шибани бг политици




Днес,12.05.13 не може да си купиш бира (не твърд алкохол),защото имало избори.


Абе,майка ви да еба,боклуци мръсни.



Светът не спира със шибаните бг избори-не спирам да дишам,ям,да ходя до тоалетната.



Вместо да улесняват живота на хората шибните и скапани политици максималното го услужняват.



Що не ходите на майната си.



Не гласувам и няма да гласувам,да го духате.



Няма да легитимирам безобразията и престъпленията ви.


България за мен не съществува.

Ебете си майката.


Бг Таймс,12.05.2013,13:25 ч.




петък, 10 май 2013 г.

НИКОГА КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП !


Медийната мафия в България! Кой кой е ?СВИНСКИ ЧЕРВА: Недялко Йорданов и синове

Недялко Йорданов,комунистически поет,

Още:

(МАСОНИ И ЛОЖИ В БЪЛГАРИЯ-II. ВЕЛИКА ЛОЖА на старите, свободни и признати зидари на България -

8. Недялко Йорданов - писател, поет. (Доста учудващо, но именно заради неговите писания освободиха Даниела Терзийска, обвинена в убииството на собственото си дете, всъшност жертва на ДС, с цел запазване кабинета на мургавия вожд Иван Костов.);»>

Георги Ифандиев :Бащата на партийния поет Недялко Йорданов е виден болшевишки деец, похарчен от своите.Така по-рано бургаският „партиен славей” ползва привилегиите като син на активен борец против фашизма и капитализма. А след промените зае позата на човек с „ограбено детство”, чийто татко е ликвидиран от „мръсните” комунисти. По силата на някаква странна амнезия, като доста болшевики, стихоплетецът Недялко Йорданов също забравя собственото си активно членство в БКП. Както отказва да си спомни постовете, с които партията го е удостоила.

Запознати бургазлии нашепват, че по едно време е съвместявал пет наведнъж и всеки със солидна заплата. Захвърлил червения партиен билет в „тоталитарното минало”, авторът на партизанския opus communisticus „Любов необяснима” бърза да се нареди сред „демократите”. Déjà vu, както биха казали нашенци, живеещи в парижката селищна система – нещо вече виждано, познато. Ето какво му е написал един негов бивш съидейник и приятел, настоящият националкомунист, главният редактор на в. „Нова зора” Минчо Минчев:[16]
„Размислям се обаче над един удивителен факт. Веднага след 10 ноември 1989 г. от любимец на властта, ти, драги Недялко, оглави „хвърковатата чета на Андрей [Луканов]” – нали така наричаха АСО? Изяви се като главен критик на тоталитарния режим и като една от емблематичните „жертви” лично на Тодор Живков. Както се казва, ти стана барабанчик в похода на Горбачовско-Лукановската перестройка на БКП и България… По същото време заедно с убедения комунист-реформатор Стефан Цанев, струва ми се, прихванахте особен перестроечен вирус, заболяхте от пълна загуба на паметта за това какво сте писали и отстоявали като поетична позиция и манифестна същност. Обявихте се за либерали демократи, станахте трубадури на синята идея, активисти на промяната, която крачеше с широки крачки към… пропастта.
И все пак се налагат редица въпроси: поради какви причини ти, поета с партиен корен и героична партийна биография, ти, поправилия се блуден син на БКП и БСП, успя да станеш любимец на официалните идеологически институции, на правилните многотиражни издания.) ;»>

(Недялко Йорданов се репчи на премиера-16.02.11,Открито писмо до премиера: Ще промените ли своята политика? ;»>

Георги Ифандиев за Недялко Йорданов: „момче на всички времена”)

……………………………………………………………………………………………………
Синове:Недялко Недялков:собственик на Агенция Пик .
Недялко Недялков ( Георги Ифандиев: Недялко Недялков, който благодарение на своя баща,Недялко Йорданов,комунистически поет и на изумителния си „талант” отговаряше за… попфолка в откраднатия от Тошко Тошев и сие бивш общонароден, пардон – профсъюзен, вестник „Труд”;»>
Шеф на издателска къща “Ню медиа груп” и “Милениум”;»>
23 Юни 2011, Четвъртък -Недялко Недялков продаде своя дял от вестник „Уикенд”и го напусна, за да направи друг – „Ретро”. Сега, от началото на юли, той и новите собственици на „24 часа” и „Труд” – Любомир Павлов и Огнян Донев - стартират нов всекидневник – „България днес”;»>
в. „Ретро” на Недялко Недялков,изданието открито укорява правителството и министрите, които не заслужават да са във властта,„Ретро” особено нашумя и покрай порнографския скандал с Кеворк Кеворкян,Издателят Недялко Недялков изкара на светло порноафера с бившия агент на ДС, станала причина за последвалата война между двамата.;»>

кеворк кеворкян: синът на недялко йорданов ме измами!  ;»>

ИСТИНАТА ЗА ПРОДАЖБАТА НА В. “УИКЕНД”;»>

Понеделник, 23 Август 2010-През пролетта в пресата се появиха съобщения, че другите 50% от акциите принадлежат на Недялко Недялков, бивш съдружник в процъфтяващия седмичник „Уикенд”. Той го напусна, когато 75% от дяловете бяха купени от медийната групировка зад Ирена Кръстева и Делян Пеевски. Но и до сега не признава за финансовото си участие в ”Галерия”.;»>

2012-09-18 - Гонят Недялко Недялков от “България днес”;»>

Георги Ифандиев: И как се случи така, че синът на Недялко Йорданов се нае с осъществяването на най-жълтия вестник у нас? Отделно от това този въпрос има и подвъпрос. На колко възлиза реализацията на подобен проект?… И как така, ти, Недялко Йорданов, си предпочитаният поет в коридорите на „Позитано”, а синът ти Недялко Недялков, като директор на в. “Уикенд”, заедно с Люба Кулезич, дъщерята на Титовия партизанин Кулезич,[18] сваля всяка седмица от власт и Георги Първанов, и Сергей Станишев, и все в услуга на Бойко Борисов.);

……………………………………………………………………………………………………
Асен Йорданов (съсобственик на сайта “Бивол”);»>

В.”Сега”,12 Юни 2002 - Син на поета Недялко Йорданов - Асен Йордановстава младежки лидер на НДСВ в Бургас !;»>

Наградата Leipzig Media Award беше връчена на Асен Йорданов в присъствието на министъра на вътрешните работи на Германия Томас де Мезиер.
“България и до днес се управлява от криминални елементи, а свободата на словото е по-зле отколкото преди 15 г.”
Това е заявил Асен Йорданов на пресконференцията след награждаването си. И допълва: “Ако в Германия качествените хора са в авангарда на нацията и държавата, в България те са под похлупак, а обществото се оглавява от контрабандисти, крадци и мафиоти.”
»>
ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ Е СЪБРАНА ОТ ИНТЕРНЕТ !

http://bg-mass-media.tumblr.com/post/42652525880