Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

сряда, 19 юни 2013 г.

Г-н Симеонов е пряко отговорен за създаването и вкарването в политиката на лицето Сидеров

Странник казва:

Г-н Симеонов е пряко отговорен за създаването и вкарването в политиката на лицето Сидеров. По НЕГОВАТА телевизия СКАТ сега освен да се плюе по Болен не съм чул критика към БСП ??????Всички опити за това се тушират от придворните му “бивши” ДС-креатури Солаков и Енчев. Странни наистина са совалките при Бойко след “убийствените” критики към последния по телевизия СКАТ. НФСБ не е нищо друго а 2-ри резервен ешалон “националисти” след жертването на Сидеров.Лошото за тях е, че Болен направо се “изсра” върху националистическите идеи и колкото и да се опитват на негов гръб сега да градят имидж не става. И последно 2:- Не съм чул досега г-н Симеонов да се извини за грешката Сидеров;
-Как и от къде намира пари г-н Симеонов да потдържа частната си телевизия при този “натиск” от всички правителства на прехода към частния сектор???Не е от реклами – в тази телевизия има само самореклами.

Няма коментари:

Публикуване на коментар