Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

вторник, 17 април 2012 г.

Резултат от дейността на "Скат",начело с Валери Симеонов: Бомба с пирони за 17-годишен ром


Резултат от дейността на "Скат",начело с Валери Симеонов: Бомба с пирони за 17-годишен ром !

Бомба с пирони за 17-годишен ром

РУМЕН ЖЕРЕВ

18.04.2012 Самоделна бомба, натъпкана с пирони и игли, гръмна в къщата на 17-годишен ром на ул. „Чудомир Катранджиев” в Сандански. Вероятното прегрешение на младежа е, че е влюбен в съседката си българка, с която са връстници. 17-годишният Анастаси Миланов и 56-годишната му майка Гела тихо и кротко си спели в наетата от тях стая на първия етаж в старата къща на улица “Чудомир Катранджиев”. Малко след 2 часа посред нощ в понеделник се чул шум от счупен прозорец и секунди след това проехтял гръм, приличащ повече на лек трясък. Отзовалите се бързо на повикването от съседите полицаи намерили непълнолетния Анастас много уплашен и с леки охлузни рани. Майка му е невредима. Из цялата стая били разпилени пирони и игли, които вероятно са били съставна част на самоделката. Отскоро младежът имал изпепеляваща любов със съседката си по къща. Това е една от версиите за бомбеното послание, които коментираха съседите. Другата версия насочва вниманието към санданските семейства Давидови и Яновски, които все още водят съдебни дела за собствеността на старата къща, намираща се точно над енергото в Сандански. Наскоро семейство Яновски са спечелили дело и се предполага, че по този начин искат да изгонят наемателите на опонентите си.

вмо
...

Бомби от скинари за ром отлиВръзкачник

Ученикът по чудо невредим, оставили му бележка
Две бомби самоделки гръмнаха в дома на ром отличник. Атаката най-вероятно е от банда скинари, които дори са оставили бележка, разкриха криминалистите в Сандански. Двете самоделки са хвърлени в стаята, в която спи момчето. 17-годишният Анастаси Миланов не е пострадал от взривовете в дома си. Според разследващите адските машини са използвани за сплашване, тъй като не са били мощни. Ученикът живее с баба си Гюргя на ул. "Чудомир Катранджиев" 31. Младежът се е разминал само с голяма уплаха. Полицията работи по всички възможни версии. Ученикът разкри пред "Стандарт", че полицаите са намерили голяма бележка в двора на къщата. На нея с букви от вестник било изписано: "Търпението ми се изчерпва. Вън!" Имало и знак на светкавица върху хартията. "Смятам, че е на етническа основа, или са скинари, или са наркомани. Още треперя", допълни ученикът.
Другата версия е свързана със забранена любов. По непотвърдена информация ученикът залюбил българка и това предизвикало агресията срещу него. Анастаси учи в Земеделската професионална гимназия "Климент Тимирязев" в курортния град. Родителите му работят в Кипър и за него се грижи баба му. Родът им е от с. Дамяница. "Дойде с успех от близо 5,50 при нас, но сега падна, защото има асматично заболяване", разказа класната му Невена Шингарова. За къщата, в която бабата и внукът живеят под наем, от години имало съдебни спорове между две фамилии. "Нямам представа кой е хвърлил бомбите. Нямам конфликти с никого. Абсурдно е нападението да е свързано с моя любовна история с българка, имам си приятелка, но тя е ромка", разказа за "Стандарт" Анастаси. Той си спомни още, че във фаталната вечер малко след 23 ч гледал анимация на лаптопа си.
"Изведнъж прозорецът се счупи, видях двете самоделки и се свих на леглото. Чух силен гръм. Стаята се изпълни с дим", разказа Анастаси.
Владимир Симеонов

вст

Няма коментари:

Публикуване на коментар