Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

вторник, 18 октомври 2011 г.

Аудио:Енорийският свещеник отец Петър и районният мюфтия Бейхан Мехмед дадоха пример за етническа и верска толерантност




Поп и мюфтия призовават за толерантност по време на вота

:::

ТУК вече може да чуете или свалите като mp-3-ka злобния коментар от античовешката и расистка кабеларка "Скат" по същия повод,че поп и мюфтия призовават за толерантност в Кърджали !!!

:::

18-10-2011

Енорийският свещеник отец Петър и районният мюфтия Бейхан Мехмед дадоха пример за етническа и верска толерантност. Мюсюлманският духовник посети християнския си колега заедно с членове на Младежкото ДПС и подари цял чувал зърно за гълъбарникът на църквата. От своя страна отец Петър дари Бейхан Мехмед с два снежнобели гълъба, символ на мира и разбирателството между двете религии в града. Заедно с младежите от ДПС те нахраниха множеството гълъби.

С този скромен знак ние искаме да подчертаем, че желаем политическа и етническа толерантност по време на местните избори. Призоваваме хората от различни формации да не насъсквмат гражданите един срещу друг, за да не се получи втора Катуница, каза отец Петър. Районният мюфтия Бехан Мехмед сподели, че се завръща от Америка, където е гостувал на религиозните общности. През цялото време мислех за моя приятел отец Петър и му донесох скромен подарък, каза за Кърджали бг вести духовникът.

Кадир Мустафов от МДПС сподели, че са нарекли тази проява „Толерантност”. Той напомни че преди няколко месеца членове на неговата организация са боядисали пейките в двора на църквата и джамията с благословията на свещеника и мюфтията.

Георги Кулов

http://www.kardjali.bgvesti.net / Анти "Скат"

:::

Хасан Азис дари озвучаване на църквата „Св.Георги"

Инж. Хасан Азис дарява озвучаване на централната градска църква „Св.Георги” в Кърджали. Това бе огласено по време на неделната литургия, на която присъства и инж. Хасан Азис. „Радвам се, че вече и църквата няма да има проблем с озвучаването, защото в нашия град – столица на толерантността, искаме да се чува ясно и гласа на църквата”, каза инж. Азис. „Преди години ние засадихме едно дърво, което започна да дава своя плод, а именно това е разбирателството между хората в този град”, посочи в поздравлението си към присъстващите в храма той.
„Единствено Хасан Азис, от всички претенденти за кмет на Кърджали уважи миряните на неделна литургия. През изминалите осем години той винаги показваше, че е кмет на всички кърджалийци”, заяви отец Петър Гарена.
По време на втория си мандат кърджалийският градоначалник реши проблема с художественото осветление на джамията и църквата в Кърджали. Сега и двата храма решават проблемите си с озвучаването.

Кърджаалъ хабер / Анти "Скат"

Няма коментари:

Публикуване на коментар