Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

сряда, 5 октомври 2011 г.

Последиците от съществуването на расистката и фашистка тв "Скат":Ученици пребиха ром пред варненско училище

Ученици пребиха ром пред варненско училище

Дарик Варна

27-годишен мъж от аксаковското село Въглен е бил пребит пред училище „Климент Охридски" в центъра на Варна. Сигнал за инцидента е бил подаден малко след 13:30 часа на телефон 112, съобщи за Дарик д-р Антоанета Касабова от Центъра за спешна медицинска помощ.

Пострадалият е с контузия на главата и счупен нос. Бил е контактен при пристигането на лекарите. За живота му няма опасност. Настанен е за лечение в болница "Света Анна", обясни д-р Касабова. Колегата й, оказал помощ на пребития, споделил, че пострадалият е от ромски произход.

27-годишният мъж е бил пребит след размяна на реплики между него и двама ученици. След като му нанесли удари, момчетата избягали.

По-късно са били задържани. Те са на възраст 15 и 16 години. В момента с тях работи инспектор от Детска педагогическа стая на Първо Районно полицейско управление в морската столица.

др / Анти "Скат"

Няма коментари:

Публикуване на коментар