Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

неделя, 9 октомври 2011 г.

Лумпен-националистите от расистката кабеларка "Скат"

Вчера-09.10.2011 г. бях в Ивайловград,разхождах се из града и стигнах до църквата,която,както разбрах-се отваряла само по Илинден.

Та се сетих за расистката кабеларка "Скат".Това,което се показва по телевизии и се говори по радиа-няма нищо общо с действителността.

Расистите от "Скат" правят всичко напук.Ако бяха такива националисти и патриоти,за каквито се представят щяха да възстановят църкви,като тази в Ивайловград,село Маточина,Долно Черковище,който просто се разпадат от безстопанственост.

НО ...тези от расистката кабеларка "Скат" нарочно отиват и правят църква в район,населен предимно с турци,за да могат да се дърлят и изкарват колко са велики.

Ако беше така вярващ и наистина голям българин,колкото се изкарва Боян Саръев нямаше да парадира толкова с това което прави,а мирно и кротко щеше да си служи в някоя от многобройните изоставени църкви из България.Ама не-то служби по расистката кабеларка ли не води,то манастир,натресен сред турците ли не направи,то всяка седмица проповеди ли не прави,пак в същата тв.Това е жадна за слава медийна звезда.Абе Боян Саръев направо си е станал една рок звезда.

Това са жадни за власт и пари хора,който могат да запалят гражданска война,без да им мигне окото.

Наскоро гледах шефа на расистката кабеларка при Енчев как се кикотеше,че бил съборил това,бил спрял онова,все в контра на турците.

Тези лумпенпатриоти,жадни за власт и пари без псевдонационализма си са кръгли нули,никой няма и не би им обърнал и капчица внимание.

5:51 ч.,10.10.2011 г.,Бг Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар