Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

неделя, 30 октомври 2011 г.

На места пред избирателните секции в Турция има опашки от по 40-50 души

Спокойно започна изборният ден в секциите в Турция


Химн на Турция : Марш на Независимостта


В Турция навреме и според законовите изисквания тази сутрин започнаха изборите за балотаж за президент и вицепрезидент на България. В 23 града, в 41 секции гласуват българските турци. Към 10.00 ч. за президент и вицепрезидент на България са гласували 210 български граждани.

Още в първите часове на отварянето на избирателните секции дойдоха да гласуват хора, особено в местата, където живеят компактно български турци като Авджълар и Газиосманпаша в Истанбул, в Бурса, на места пред избирателните секции има опашки от по 40-50 души.

На първия кръг миналата неделя в Турция гласуваха 22 430 души.

Изборният ден в Нова Зеландия и в Австралия е завършил, съобщи агенция "Фокус", като се позова на Министерството на външните работи. Правото си на глас в Оукланд са упражнили 63 български граждани, а в австралийската столица - 21.

В Русия към 10:00 часа са гласували 50 български граждани, в Катар - 11, в Австрия - 43 и в Италия – 17. Общо към момента са гласували 949 български граждани в чужбина. Навсякъде изборите протичат нормално.

бтв / Анти "Скат"

Няма коментари:

Публикуване на коментар