Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

сряда, 26 октомври 2011 г.

Надписи, проповядващи етническа омраза, са изписани на стените на стените на училище в Димитровград,a "Скат" всеки ден бълва такава омраза

Надписи, проповядващи етническа омраза, са изписани на стените на стените на училище в Димитровград

26 октомври 2011

Димитровград. Надписи, проповядващи етническа омраза, са изписани на стените на училище в Димитровград, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Хасково. Тази сутрин в 06,30 часа в димитровградското управление е получен сигнал от директорката на местно СОУ, че по стените на училището и прилежащите му сгради са изписани надписи, проповядващи етническа омраза. На местопроизшествието е изпратена оперативна група, която е установила, че със син и червен спрей по училищните стени са изписани лозунги против ромското население, свастики и надписи относно ФК „Левски Спартак”. След проведените издирвателни действия са установени и двама младежи, извършили хулиганските действия на възраст 15 години и 16 години. В полицейското управление е доведен по-малкият от тях, който казал, че снощи около 20,30 часа влязъл в двора на училището, където заварил другото момче да драска със спрей свастиките и надписите срещу ромите. Пред полицаите, непълнолетният обяснил, че негово дело са надписите, отнасящи се до футболния клуб. Другото момче е в процес на издирване.
По случая в РУП-Димитровград е образувано досъдебно производство.

иаф / Анти "Скат"

Няма коментари:

Публикуване на коментар