Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

неделя, 3 август 2014 г.

Таен комитет от ВМРО скочи на Каракачанов - агент Иван бил добре обучен от баща си Дончо Каракачанов – пак човек на ДС

Таен комитет от ВМРО скочи на Каракачанов - агент Иван бил добре обучен от баща си Дончо Каракачанов – пак човек на ДС

Всеки може да има партията срещу пари, да изметем ръководството

03.08.2014

Автор: ПИК

Таен „Инициативен комитет за спасение на ВМРО” разпрати до медиите открито писмо „до всички братя”.

 Ето какво се казва в него:

„Години наред „вечният войвода“ Красимир Каракачанов употребява по най-нечистоплътния начин ВМРО-БНД в името на собственото си политическо оцеляване и лична изгода. 120 години ВМРО въпреки всички исторически преломи оцеля за да дойде агент „Иван“ и да го погребе, но не с почести. Той превърна ВМРО-БНД в най-евтината и достъпна партия в България. Всеки, срещу определени облаги и пари, може да я има. Питаме Войводата с главно „В“ остана ли партия, с която да не се е договарял публично или под масата? Последните му попадения обаче стигнаха дъното и преляха чашата на търпението на всеки член на ВМРО, у когото е останала капка достойнство. Всички помним гротеската „Орлов мост – ВМРО“. После дойде реда на „България без цензура“, политически проект, за който цялото общество знаеше, че стоят корпоративни интереси, близки до ДПС, но Краси, милия, ни лук ял ни мирисал! Върха на наглостта обаче е съешаването с НФСБ. Решението за това беше взето в София, само между двама от ръководството. Понеже не ни стига Бюрека, а сега и Винкела и Чомбе, които просто ще погълнат като кит нашата организация.

Крушата всъщност не пада по-далеч от дървото! Агент „Иван“ беше добре обучен от баща си соц. депутата и агент на ДС - Дончо Каракачанов. Като приемник на македонските дружества ВМРО е най-богатата на имоти политическа партия. С клиентелизъм, интриги и коалиционна безпринципност, Красимир подмени ценностната система на ВМРО и я превърна в частна партия за лична употреба. За близо 20 години той така узурпира ВМРО, че всеки опит за промяна бива ликвидиран още в зародиш, а тези, които мислят различно - смазани и изключени от организацията.

Днешният евтин театър, на който официално беше скрепена поредната „патриотична“ коалиция, е подигравка с всичко българско. С това писмо декларираме, че не всички са съгласни с решения взети от двама, които с всяко свое действие забиват поредния пирон в ковчега на ВМРО. Даваме си ясна сметка, че за да се върне ВМРО към своите корени и да тръгне напред, това ръководство трябва да бъде изметено! В противен случай нашата организация е обречена да умре. Започваме активна вътрешно партийна дейност за събиране на подкрепа и на по-късен етап ще излезем с лицата си.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар