Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

вторник, 27 септември 2011 г.

Говедото,кандидат-президент на "Скат" - Стефан Солаков - агент на Държавана сигурност

Четирима кандидат-президенти били агенти на ДС

Комисията по досиетата е проверила 36 лица

27 септември 2011

София, България

Четирима кандидат-президенти били агенти на бившата Държавна сигурност.
Това установи Комисията по досиета, която обяви резултатите от проверката за принадлежност към структурите на ДС на кандидатите за президент и вицепрезидент.

Проверени са 36 лица. Комисията е установила принадлежност към структури на бившата ДС на четири от тях, като някои от имената вече са били обявявани в други решения. Комисията оповести принадлежност на кандидата за президент Алексей Петров, който е бил щатен служител в VI -то управление.

Венцислав Йосифов, кандидат за президент, издигнат от инициативен комитет, е сътрудничел на комунистическите служби. Доносчинел е под псевдонима Илиев. Комисията разполага с данни в наличните документи, удостоверяващи принадлежност на Венцислав Йорданов Йосифов към органите по чл. 1 след 10.11.1989 г.

Кандидатът за президент, издигнат от ВМРО - БНД Красимир Каракачанов е сътрудничел на Шесто управление като агент с псевдоним Иван. Сътрудничеството му е обявено още като народен представител.

Кандидатът за президент издигнат от Национален фронт за спасение на България Стефан Солаков е бил щатен и нещатен служител на на Първо управление. Обявен още при проверката на електронни медии - радиа и телевизии.

иаб / Анти "Скат"

Още:

Агентът на Държавна сигурност Стефан Солаков е кандидат - президент на Валери Симеонов,шеф на бургаската кабеларка "Скат" !!!


:::

ДОНОСНИК НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ !
Стефан Георгиев Солаков,агент Сидер (Водещ в "Скат")

Три имена Стефан Георгиев Солаков (Водещ в "Скат") !

Дата на раждане 16.12.1942 г.

Място на раждане гр. София
Качество Щатен служител; нещатен служител
Структури, в които е работил КДС, управление I; ДС, ПГУ
Документи, свързани с кариерното му развитие Със заповед № 2612/ 07.08.1967 г. е назначен за мл. разузнавач; със заповед № 268/ 12.10.1968 г. е преназначен за разузнавач VI степен; със заповед № 428/ 26.08.1971 г. е преназначен за разузнавач V степен; със заповед № 417/ 29.08.1975 г. е преназначен за разузнавач I степен; със заповед № 67/ 15.02.1982 г. е преназначен за ст. разузнавач; със заповед № 998/ 30.10.1987 г. е преназначен за зам. н-к отделение.
***
Със заповед № 2/ 10.02.1989 г. е привлечен за ОРОН и му е определено месечно възнаграждение.
Псевдоним: "Сидер".
Публична длъжност или публична дейност Водещ "Фронтално" - дискусионно студио Атака в "СКАТ" ООД

Доклад на НРС рег. № RB102101-001-04/11-18600/ 22.10.2008 г. по чл. 16, ал. 2, т. 2.

5 коментара:

  1. "благородните" люде почели смъртта на двама-трима нежелаещи да се подчинят на закона в държавата в която доброволно живеят, да почетат паметта на десетките хиляди убити българи още толковата изнасилени и стотиците хиляди прокудени от техните сънародници през същия "цивилизован" двадесети век в източна тракия, чиито единствен порок били че живеят мирно по домовете си намиращи се в умиращата турска/османска/империя

    ОтговорИзтриване
  2. прежде казаното беше културното пожелание за антибългарина - дано да е турчин, а не българин - продажник създал тази глупост пода формата на блог
    правото на такива уроди да се изказват не би било лошо, ако живеехме в жизнеспособна България, а не във България за която пак е настъпило време разделно - жалко че такива виреят и стават повече - в настоящата ситуация това е престъпление и се чудя къде са шпионите ченгета, че не го арестуват за антибългаризам.
    Повече в тази помия не се набутвам, че смърди...
    ТО БИВА БИВА НАГЛОСТ ама да се прави на въпрос смъртта на пет човека загинали през 1985г, при положение, че тези хора никой с пръст не ги е бутнал и си живеят и досега по в нашата държава за която нашите роднини са умирали, а техните предци и роднини през същия век 1912-1920г. са избивали и зверствали по най - начин над десетки хиляди деца, жени и и мъже е безочие и наглост за което няма измерение и човешко обяснение

    ОтговорИзтриване
  3. uvigi-bolgar да го духаш !

    Анти "Скат"

    ОтговорИзтриване
  4. МНООГО ПРОВИНЦИАЛНО И НЕВЪЗПИТАНО,БЕЗ НИВО.КАК ДА ВИ ЧЕТЕ НЯКОЙ,КАТО ЗЛОБАТА Е НЕПРИКРИТА ДОРИ,АКО ОТРАЗЯВАТЕ ФАКТИ,А ЕМОЦИИТЕ РАЗГРАНИЧИТЕ ЩЕ ИЗГЛЕЖДАТЕ МАЛКО ПО-СЕРИОЗНИ,ГРАМОТНИ,КУЛТУРНИ И ОБЕКТИВНИ.ИНАЧЕ ЗВУЧИ,КАТО ФРЪЦ,ТРЪЦ,ПРЪЦ...КОМИЧНО СЕ ПОЛУЧАВА.ИНАЧЕ ДА, КАСАБОВА ЯВНО НЕ Е МН.ПОЧТЕНА И КОРЕКТНА,А И ЕРОДИРАНА,ИЗБОРА НА СЪПРУГА Е ПОКАЗАТЕЛЕН ЗА ФАМИЛНА ОБРЕМЕНЕНОСТ,ДР.Е ПОСЛЕДСТВИЕ.НЕ Е МН.УМНО ДА СЕ ЗАБЪРКВАТЕ С ТЯХ

    ОтговорИзтриване
  5. Кой е казал,че този блог е безпристрастен.

    Да,пристрастен е,и то много.

    Който иска да го чете,който не иска-прав му път !

    Анти "Скат"

    ОтговорИзтриване