Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

неделя, 5 юни 2011 г.

Национален фронт за спасение на България - СТАРИТЕ ЛАПАЧИ ПОД НОВО ИМЕ

ДВЕТЕ КОКОШКИ ОТ КАБЕЛАРКАТА "СКАТ" - КАСАБОВ И СИМЕОНОВ,МЪТЯТ НЕЩО,БЪРКАЙКИ СИ ПО ДУПКИТЕ !

Протестни плакати посрещнаха учредителите пред залата в 16 часа.

"За Симеонов - Туарег, за Бургас - геврек", "Симеонов - воайор", "За СКАТ - пари, за нас - лъжи", "Старите лапачи - под ново име", пишеше на някои от тях. "Организирахме се сами. С група приятели решихме да направим тези плакати, защото Валери Симеонов лъже бургазлии", мотивираха се протестиращите.












Валери Симеонов учреди партията си

Обновена на: 2011-05-17

Автор:http://www.burgasinfo.com

Партията, чийто идеолог е собственикът на телевизия СКАТ Валери Симеонов, вече е учредена. Националният фронт за спасение на България стана факт малко след 17 часа днес. Малко над 500 учредители се събраха в зала "Бойчо Брънзов" в комплекс "Зорница" и близо час чакаха да бъдат регистрирани. Точно в 17 часа 6 на президиума застанаха Валери Симеонов, общински съветници от група "Независими" в бургаския местен парламент и водещи на СКАТ. Водещ на събранието бе Валентин Касабов, спряган между другото за кандидат-кмет за Бургас от новата партия.

Протестни плакати посрещнаха учредителите пред залата в 16 часа.

"За Симеонов - Туарег, за Бургас - геврек", "Симеонов - воайор", "За СКАТ - пари, за нас - лъжи", "Старите лапачи - под ново име", пишеше на някои от тях. "Организирахме се сами. С група приятели решихме да направим тези плакати, защото Валери Симеонов лъже бургазлии", мотивираха се протестиращите.


Пред залата освен учредители имаше и много зяпачи, които искаха да влязат на събранието и да чуят за какво ще се говори вътре. Ентусиазмът им обаче бе пресечен от факта, че е нужно да се попълни учредителна декларация със съгласието да членуваш в новата партия, за да можеш да присъстваш. "Това е новото ОФ! Как може да ме карат да подписвам декларация, каква е тази задължителна работа под строй", обясняваше ядосано по телефона мъж на средна възраст. Други двама коментираха, че на всеки учредител давали по бутилка минерална вода.

Трети чули, че на събранието щял да присъства и Алексей Петров и бяха дошли да видят специално него. Движение за възраждане на България - Отряди войни на Тангра също бяха подготвили специална петиция, която заклеймява всички досегашни управници. "Старата песен - на нов глас. Щом така лесно човек си сменя партиите, значи си сменя и убежденията", коментираха четвърти.

Водата на учредителите раздаваше общинският съветник от "Независимите" Ивайло Харалампиев. Гинка Москова отговаряше за декларациите, а регистрацията извършваше Мария Петрова. Сред учредителите бе забелязан и общинският съветник Владимир Павлов, доскоро част от СДС.

В 17 часа залата вече беше пълна. Ентусиаст развяваше знаме, прикрепено към въдица. Знамето се срещаше и като част от облеклото на други учредител.

Събранието започна с химна на Република България. Датата 17 май не е избрана случайно. На този ден честваме паметта на жертвите от Баташкото клане, разясни Валентин Касабов.

Валери Симеонов: Хората искат политическо представителство

- Г-н Симеонов, кои са учредителите на партията?

- Много активно по СКАТ призовахме за учредяване на партията, има хора от Бургас, от Монтана, от Търговище.

- Отвън се чуха обвинения, че трябва да се попълват декларации, за да се присъства на събранието - било новото ОФ.

- Да, това е учредително събрание. Точно така е, трябва всички да са учредители. Всеки има право на мнение.

- Как ще коментирате протестните плакати?

- Смешно е това. Тези хора не знаят какви са, не знаят за какво са тук. Вие разбрахте ли за какво протестират?

- Поканихте ли Алексей Петров да присъства?

- Не. Нямам никакви отношения с Алексей Петров. Не съм поканил и Бойко Борисов, също една известна бг мутра. Не съм поканил и Маргините. Всъщност никого не съм канил - хората дойдоха от призивите на телевизия СКАТ. Тези хора искат политическо представителство.

- Ако партията ви не бъде регистрирана, какво ще правите?

- Ще пробваме пак. Ще отстраним пропуските и ще се регистрираме.

- Вярно ли е, че Валентин Касабов ще бъде вашият кандидат-кмет за Бургас?

- Е, това е малко като нероден Петко. Тя партията още не е регистрирана, вие за кандидат-кмет говорите.

Валентин Касабов: Приемаме хора и от други партии

- Г-н Касабов, какви са тези протестиращи хора с плакати?

- Нямам представа. Всички си крият лицата, явно се срамуват. Дал им някой по 15-ина лева...

- В новата партия приемате ли и членове на други партии? Ще търсите ли подкрепа и от други партии?

- Да, приемаме. Ще търсим подкрепа и от други партии, без ДПС. Готови сме да подадем ръка на всички партии, които защитават националните интереси.

- А ако не ви регистрират?

- Имаме и други варианти.

- Вярно ли е, че вие ще сте кандидат-кметът на новата партия за Бургас?

- Много е рано още да се говори.

http://www.burgasinfo.com

1 коментар:

  1. ИСКАМ ДА ПРИЗОВА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА НЕ СЕ ПОДАВАТ НА ЛЪЖИТЕ НА ПОРЕДНАТА ШЕПА "ХОРА" В ЛИЦЕТО НА ТВ "СКАТ", КОИТО ИСКАТ С ПАТРИОТИЧНОТО СИ ДЪРЖАНИЕ, КАКТО И НАЙ - ВЕЧЕ С ОПЛЮВАНЕТО НА МОЖЕ БИ БЪДЕЩИТЕ СИ КОЛЕГИ, ДА СЕ ИЗКАЧАТ НА ГЪРБОВЕТЕ НА ХОРАТА ЗА ДА СЕ ДОБЕРАТ И ТЕ ДО ВЛАСТТА. И КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО УСПЕЯТ? ЩЕ ЛАПАТ И ТЕ ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ.ТЕЗИ ХОРА СА ОПАСНИ! А ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА - ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ! ТАКА, ЧЕ УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ, НЕКА ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ОЩЕ ЕДНО ТЕЛЕ ДА НИ ДОИ!

    ОтговорИзтриване