Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

сряда, 29 юни 2011 г.

Зам. кметът Костадин Марков осъди Касабов за накърняване на името

Зам.-кметът Костадин Марков осъди общинския съветник и водещ на телевизия СКАТ Валентин Касабов.

Зам. кметът Костадин Марков осъди Касабов за накърняване на името

Зам. кметът по устройство на територията и строителството в Община Бургас Костадин Марков осъди окончателно общинския съветник и водещ в ТВ СКАТ Валентин Касабов, съобщиха от Община Бургас.

От администрацията уточняват, че делото е било заведено по повод на изявления на Касабов, направени публично на сесия на Общински съвет в Бургас, че името на Марков "е замесено в обръчи от фирми, които точат Община Бургас". Това изявление Касабов е направил въз основа на многобройни публикации във в-к "Десант", както и в собственото си предаване "Паралакс" в телевизия с един и същ с вестника собственик. По този начин Касабов си е позволил неверни и клеветнически твърдения, злепоставяйки Костадин Марков в обществото, категорични са от Общината.

"Присъдата на Бургаския Окръжен Съд доказва несъстоятелността и абсолютната неоснователност, както на изявленията и квалификациите на Валентин Касабов по отношение на Костадин Марков, така и тези в публикациите и предаванията на "Десант" и СКАТ, приложени като защитни доказателства от ответника.

Присъдата по делото на Марков срещу Валентин Касабов постигна своята цел, а именно да изчисти и да защити доброто име на зам. кмета на Община Бургас, а покрай това и цялата институция на местната власт. Заедно с това удовлетворение буди и другата основна цел на присъдата - да заклейми морално изявленията, обидите и клеветите отправяни от Касабов и негови колеги, по отношение на Марков и изпълняваните от него служебни ангажименти, в качеството му на зам. кмет по устройство на територията и строителството в Община Бургас.

Правим достояние до медиите и обществеността тази присъда, поради възбудения голям обществен интерес по темата. Решението на съда още показва, че твърденията на основния водещ на ТВ СКАТ и общински съветник Валентин Касабов са неистина и показват нивото на професионалната му точност", се казва още в съобщението на общинска администрация.

http://www.burgasinfo.com / Anti Skat

Няма коментари:

Публикуване на коментар