Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

понеделник, 6 юни 2011 г.

Скандална снимка: Валентин Касабов яде и пие на една маса с турския посланник




Скандална снимка: Валентин Касабов яде и пие на една маса с турския посланник

thetruth

25.04.2008

Обичам приказките, но още повече обичам фактите.
Както вече е ясно в нашата мила татковина дърдорковците и празноприказливците с лопата да ги ринеш.
Отново (за мое отвращение) подхващам тема за общински съветник от "Атака" и "копието" на телевизия "Скат" Валентин Касабов.
Тоя човечец се запомни с ненормалното си сценично поведение и плюене наред по всичко 'дет мърда.
Но най- вече се запомни с антитурските му изявления.
Без да си кривя душата, ще споделя, че преди години му се възхищавах. Той бе един от първите бургаски разследващи журналисти, който засягаше наболели теми и ги нищеше до дупка. Всички бургазлии помнят дългата му битка срещу "Свидетелите на яхова", която за съжаление завърши неуспешно и "храма" им нагло се извисява между училище и детска градина.
Но когато навлезе в "Скат" и особено когато "Скат" започна с "Атака" Валката стана обикновен подлизурко и подлога. Фурнаджийския му нрав се знаеше отдавна, но с присъединяването му към телевизията на най- честия обект за неговите оплювки (Валери Симеонов) последва пика.
В началото на дългото управление на Йоан Костадинов Валката беше един от най- върлите му подръжници и гъзолизци. Паралелно с това сегашния му работодател и съратник Валери Симеонов бе най- големия му враг. Касабов редовно си "хранеше" скатаджията от екрана на конкурентната RN TV докато странно за всички забрави това и му се надупи в телевизията му... и така вече много години.
Но както се казва- интереса клати феса. А може би мезонета, който Йоан Костадинов му хариза, е капка в морето от облагите, които са му предложили от Валерисимеоновата телевизийка... Ама млъкни сърце...

По темата...

След гласуването на декларацията за признаване на арменския геноцид, генералния турски консул в България Исмаил Сефа Юрджер и валията на Одрин обявиха, че заради нея Бургас ще бъде изолиран от Турция. Последваха куп скандали между представителите на "Атака" и турския консул. Най* дейни в тях бяха именно Валката и Валери Симеонов.
Дори по инициатива на двамата, подкрепена лично от Райхфюлера Сидеров, "Атака" Бургас поиска принудителното изгонване на консула от Бургас.

Но какво стана няколко дни скрито от обективите...
Валентин Касабов, придружаван от съпругата си Катя, бяха на скъпарско събитие. В залата на БСУ се проведе за първи път в Бургас Виенски бал.
Валката, който уж го раздава на скромен и земен човек, беше на първа линия на събитието. А само поканата струваше по 200 лв...
Но най- скандалното е, че той седна на една маса.... да... точно с въпросния турски консул!!!!

За невярващите- ето я и снимката

Коментарите са излишни....

Само добавям и част от менюто на светското събитие:
патешко магре с портокали, перли от сирена в пъстри ядки, овкусени с олио от трюфели, пънчета със сметанов мус, сьомга и натурален хайвер от дива кета, поднесени с лимонова салата и диви каперси, ванилов парфелин с шампанско и още куп благинки...
А PR- a ни пледира, че сме против турската намеса в управлението и носим протъркани кожени якенца...

Май тази снимка- колаж на Валката става още по- актуална...

http://thetruth.blog.bg / "Не" на кабеларката "Скат"

Няма коментари:

Публикуване на коментар