Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

събота, 23 август 2014 г.

Отечественият фронт на Скат-Бургас

Отечественият фронт на Скат-Бургас
Шефът на СКАТ: Волен и Капка взимаха пари на ръка - Семейното ООД “Сидерови” направи схемата с офшорките

София, България

Шефът на телевизия СКАТ Валери Симеонов разкри пред столичен вестник, че Волен Сидеров и съпругата му Капка са взимали пари на ръка. “След втората година почнаха да харчат на много високо ниво. Вземаха пари от бизнесмени средна ръка, които търсеха политическа изява. Вземаха сумите без документи под претекста, че са за вестника”, твърди Симеонов.Скоро Капка Сидерова нарочи шефа на телевизията, че той стои в основата на схемата с офшорните фирми, към които могат да имат задължения депутатите, отлюспили се от “Атака”.

“Капка е сред авторите и фактите са неоспорими. В тая схема основна роля играят роднините на Капка. Неин вуйчо е един от собствениците на фирмите, а другият й вуйчо, който почина, е собственик на другите фирми. Това вече го знаят и самите обвързани депутати”, разказва още Валери Симеонов. 



Настоящата публикация представя досието на Красимир Каракачанов (1965). Той е завършил Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „История” през 1990 г.

Председател е на ВМРО – Българско национално движение (ВМРО-БНД). Бил е народен представител в 38-то Народно събрание с листата на ОДС. Тогава е член на Комисията по национална сигурност. Преди парламентарни избори 2001 г. напуска коалицията ОДС. ВМРО-БНД, заедно с движение "Гергьовден" участва на изборите, но не успява да влезе в парламента.

През пролетта на 2005 г. ВМРО влиза в предизборна коалиция Български народен съюз (БНС), заедно с БЗНС-НС на Анастасия Мозер и Съюза на свободните демократи (ССД) на Стефан Софиянски. БНС влиза в парламента с 13 депутата, между които и Красимир Каракачанов.
Той беше огласен от комисията по досиетата още през 2007 г. при проверката на народните представители, като агент „Иван” на Шесто управление на ДС за борба с идеологическата диверсия, вербуван през 1989 г.

За първи път неговата принадлежност към Държавна сигурност стана известна през май 2006 г., малко след скандала с изваждането на досиетата на група журналисти от тогавашния министър на вътрешните работи Румен Петков. Разкриването му става в резултат на отговор на министър Петков на въпрос на журналиста Николай Бареков за общо 47 водещи политици и духовници. Съдържанието на документите за Каракачанов тогава не са огласени. След разкритието Каракачанов заявява, че той е бил причислен към Трети отдел на Шесто управление, който се е занимавал с Македонския въпрос и че и може да се подпише под становищата, които е писал тогава.

Досието му разкрива, че интересът на Шесто управление на ДС към Каракачанов датира от февруари 1989 г. Тогава той е студент ІІІ курс в университета и е на 24 години. Първоначално е воден като кандидат агент под псевдонима „Дончо”. В това си качество с него са осъществени 5 срещи, на които той е предал 4 донесения. В една от справките е посочено, че кандидат агентът има положително отношение към органите на ДС.

Каракачанов е вербуван на 11 май 1989 г. , като вербовката се извършва в хотел „Родина”. Използван е по линия на „промакедонския национализъм”. В материалите по делото му се съдържат агентурни сведения, включително и собственоръчно написани още като е бил кандидат агент „Дончо” и след това под псевдонима „Иван”. Каракачанов е предавал информация до декември 1989 г. Досието му не съдържа данни кога точно е преустановена работата с него.

Делото е оформено едва през август 2007 г. Това е в нарушение, както на инструкцията за оперативния отчет на Държавна сигурност, така и на инструкциите за оперативния отчет на съвременните служби. От номерацията на страниците в делото личи, че материалите в него са били пренареждани.

http://desebg.com/2011-01-06-11-34-32/443-2011-10-20-15-26-05

Агентите на комунистическата Държавна сигурност в телевизия "Скат" ДОНОСНИК НА ДС !
Велизар Пенков Енчев (Водещ в "Скат)

Три имена Велизар Пенков Енчев (Водещ в "Скат) !

Дата на раждане 07.01.1953 г.

Място на раждане Гр. Гълъбово, обл. Стара Загора
Качество Щатен служител
Структури, в които е работил ПГУ-ДС, ХVІІ отдел
Документи, свързани с кариерното му развитие Със заповед № 743/ 01.10.1985 г. е назначен за разузнавач; със заповед № 1066/ 31.12.1989 г. е преназначен за инспектор.
Публична длъжност или публична дейност Водещ на предаване в "7 ДНИ ТВ" АД
Изпълнителен директор в "Екотелевизия" ЕООД
Водещ "Дискусионно студио" в "СКАТ" ООД

Доклад на НРС по чл. 16, ал. 2, т. 2 рег. № RB102101-001-04/11-19188/ 31.10.2007 г.
Обявен с решение № 20/ 19.12.2007 г. – лица, регистрирани от избирателните комисии за участие в местни избори 2007 г.



ДОНОСНИК НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ !

Стефан Георгиев Солаков,агент Сидер (Водещ в "Скат") Три имена Стефан Георгиев Солаков (Водещ в "Скат") !

Дата на раждане 16.12.1942 г.

Място на раждане гр. София
Качество Щатен служител; нещатен служител
Структури, в които е работил КДС, управление I; ДС, ПГУ
Документи, свързани с кариерното му развитие Със заповед № 2612/ 07.08.1967 г. е назначен за мл. разузнавач; със заповед № 268/ 12.10.1968 г. е преназначен за разузнавач VI степен; със заповед № 428/ 26.08.1971 г. е преназначен за разузнавач V степен; със заповед № 417/ 29.08.1975 г. е преназначен за разузнавач I степен; със заповед № 67/ 15.02.1982 г. е преназначен за ст. разузнавач; със заповед № 998/ 30.10.1987 г. е преназначен за зам. н-к отделение.
***
Със заповед № 2/ 10.02.1989 г. е привлечен за ОРОН и му е определено месечно възнаграждение.
Псевдоним: "Сидер".
Публична длъжност или публична дейност Водещ "Фронтално" - дискусионно студио Атака в "СКАТ" ООД

Доклад на НРС рег. № RB102101-001-04/11-18600/ 22.10.2008 г. по чл. 16, ал. 2, т. 2.



Как се говори в ефира на "Скат" ТВ:Та­зи ана­дол­ска ним­фо­ман­ка е ис­тин­ски по­жар,Тя е ним­фо­ман­ка с ярос­тни ва­ги­нал­ни кон­трак­ции

ОТ РЕЧНИКА НА ВАЛЕНТИН КАСАБОВ ОТ ТВ "Скат":

Ци­та­ти на об­щин­ския съ­вет­ник от партия“А­ка”, из­лъ­че­ни в ефи­ра на ТВ СКАТ 13.02.08г. - “Па­ра­лак­с” - Йор­дан Цо­нев е дам­ска прев­ръз­ка, зак­ре­пе­на за зад­ни­ка на Ахмед До­ган”. - “Си­ме­он Си­ме­о­нов /ди­ре...к­тор на РИОСВ/ е шу­шон, кой­то мо­же да се нах­лу­зи на все­ки ми­риз­лив крак.” - “Си­ме­он Си­ме­о­нов е на та­зи длъж­ност, бла­го­да­ре­ние на мен /В. Ка­са­бов/, но то­ва е дру­га те­ма.” 20.02.08г. - “Па­ра­лак­с” - За кме­та на с. Ли­си връх, общ. Ка­о­ли­но­во, обл. Шу­мен - Адри­а­на - Бах­рие Ахме­до­ва : - “Та­зи там, е ед­но ру­со, зло ку­че” - “Та­зи там е мес­тния де­ри­бей, стра­да­ща от глис­ти, за­що­то е сла­ба от всич­ки тлъс­ти ка­дъ­ни.” - “Та­зи ана­дол­ска ним­фо­ман­ка е ис­тин­ски по­жар, кой­то из­вър­шва ад­ми­нис­тра­тив­ни, кръч­мар­ски и секс ус­лу­ги в кмет­ство­то.” - “Та­зи ру­со­ко­са­та, пер­хид­ро­ле­на, ана­дол­ска.....ще за­мъл­ча как­ва....?” - “Тя е ним­фо­ман­ка с ярос­тни ва­ги­нал­ни кон­трак­ции” / не­кол­кок­рат­но ка­за­но във въп­рос­но­то пре­да­ва­не./ За кме­та на общ. Ка­о­ли­но­во Ни­да Ахме­дов: - “Де­пе­сар­ски ка­и­ши и хле­бар­ки.” - “Де­пе­сар­ска кра­ту­на”. - “То­зи яв­но е къ­со­па­ме­тен.” -“Пре­дуп­реж­да­вам мес­тни­те де­пе­сар­ски, ана­дол­ски, ма­ло­ум­ни де­ри­беи, да си из­ко­па­ят зем­лян­ки­те, за­що­то....” За бо­ди­гар­да на общ. Ка­о­ли­но­во: - “То­зи де­бе­ло­гъз, де­бе­лов­рат паз­ван­тин, ма­ло­ум­ник, не­що ка­то ку­че - бу­лон­ка...” За пра­ви­тел­ство­то: - “Те­зи зад­ни­ци от пра­ви­тел­ство­то...” За Си­ме­он Сак­ско­бур­ггот­ски: - “То­зи ску­до­у­мен ста­рец, та­ка на­ре­чен цар...” За пре­ми­е­ра Сер­гей Ста­ни­шев: - “То­зи оли­гоф­рен Ста­ни­шев...” На зри­те­ли, ко­и­то се обаж­дат в пре­да­ва­не­то “Па­ра­лак­с”, и не спо­де­лят мне­ни­е­то на В. Ка­са­бов : - “Кра­тун­чо...” - “Тах­та­би...”

Няма коментари:

Публикуване на коментар