Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

понеделник, 4 август 2014 г.


Телевизия СКАТ се разпада. Симеонов и Касабов не могат да разделят субсидията на НФСБ


След загубата на последните избори съпредседателите на НФСБ Симеонов и Касабов се хванаха за гушите. Не могат да разделят 2 000 000 лева. Източници на София лийкс потвърдиха, че седмица след изборите за европарламент от телевизията на бургаския олигарх Валери Симеонов са напуснали четирима от водещите журналисти, трима оператори и още няколко монтажисти. Кабеларката на Симеонов бавно, но сигурно върви към закриване след поредния изборен крах на НФСБ. Бургаската третокласна телевизия са напуснали Ваня Чечева, Георги Костадинов и още две млади журналистки. Упорито се говори, че съвсем скоро щял да си тръгне и Кеворк Дадорян, който се има за популярно лице. Според запознати атмосферата в работния екип станала непоносима след последната загуба на изборите. Истерията на шефа Симеонов стигнала до там, че започнал да налага глоби „настроение”. Всеки работник, който посмеел да демонстрира различно настроение от неговото бивал орязан със 100 лв. от заплатата. Освен политическата загуба, националистът по-известен с прякора Винкела претърпял и сериозен финансов крах. През последните месеци кабелната му мрежа се свила с над 30%. Всеки ден десетки абонати се отказвали от услугите на СКАТ, поради некачествен сигнал и преминавали към алтернативни доставчици. След като не можа да вкара нито себе си, нито  Слави Бинев в европарламента, плановете на Симеонов за бързо забогатяване се сринаха с гръм и трясък. Единственият източник на свежи финанси в касата на бургазлията остана държавната субсидия в размер на близо 2 000 000 лева. Именно тези пари станали причина за раздор във взаимоотношенията на Симеонов и Касабов, последният е съпредседател на НФСБ. Водещият Касабов усетил, че партията и телевизията загиват и поискал своя дял от субсидията. Касабов решил да вземе половината субсидия и да се спасява както може. Това своеволие довело до жестоки скандали между двамата съпредседатели и още по-голямо напрежение за малкото останали поддръжници и колеги на скатаджийте.

 http://www.vestnikataka.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар