Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

понеделник, 25 август 2014 г.

Валери Симеонов, Ангел Джамбазки, Красимир Каракачанов и Велизар Енчев са водачите на съответно 23, 24, 25 и 26 МИР София.

Валери Симеонов, Ангел Джамбазки, Красимир Каракачанов и Велизар Енчев

Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” представи водачите на листи във всички 31 избирателни района на страната.

Валери Симеонов, Ангел Джамбазки, Красимир Каракачанов и Велизар Енчев са водачите на съответно 23, 24, 25 и 26 МИР София.

 Как Валери Симеонов осребри близостта си с АТАКА – I част !
.Винкела: От търговец на скрап до медиен магнат – II част !
За олигарха Симеонов българските закони не важат – III част
Кандидат-депутатът Валери Симеонов плюе на полицията и съда – IV част
Гласуваш за Винкела, получаваш Трактора и Очите -V част
Как Винкела събра глутницата си – VI част
Скатаджии източват от страната хиляди за несъществуващи български училища в Испания – VII част
Настоящата публикация представя досието на Красимир Каракачанов (1965). Той е завършил Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „История” през 1990 г.

Председател е на ВМРО – Българско национално движение (ВМРО-БНД). Бил е народен представител в 38-то Народно събрание с листата на ОДС. Тогава е член на Комисията по национална сигурност. Преди парламентарни избори 2001 г. напуска коалицията ОДС. ВМРО-БНД, заедно с движение "Гергьовден" участва на изборите, но не успява да влезе в парламента.

През пролетта на 2005 г. ВМРО влиза в предизборна коалиция Български народен съюз (БНС), заедно с БЗНС-НС на Анастасия Мозер и Съюза на свободните демократи (ССД) на Стефан Софиянски. БНС влиза в парламента с 13 депутата, между които и Красимир Каракачанов.
Той беше огласен от комисията по досиетата още през 2007 г. при проверката на народните представители, като агент „Иван” на Шесто управление на ДС за борба с идеологическата диверсия, вербуван през 1989 г.

За първи път неговата принадлежност към Държавна сигурност стана известна през май 2006 г., малко след скандала с изваждането на досиетата на група журналисти от тогавашния министър на вътрешните работи Румен Петков. Разкриването му става в резултат на отговор на министър Петков на въпрос на журналиста Николай Бареков за общо 47 водещи политици и духовници. Съдържанието на документите за Каракачанов тогава не са огласени. След разкритието Каракачанов заявява, че той е бил причислен към Трети отдел на Шесто управление, който се е занимавал с Македонския въпрос и че и може да се подпише под становищата, които е писал тогава.

Досието му разкрива, че интересът на Шесто управление на ДС към Каракачанов датира от февруари 1989 г. Тогава той е студент ІІІ курс в университета и е на 24 години. Първоначално е воден като кандидат агент под псевдонима „Дончо”. В това си качество с него са осъществени 5 срещи, на които той е предал 4 донесения. В една от справките е посочено, че кандидат агентът има положително отношение към органите на ДС.

Каракачанов е вербуван на 11 май 1989 г. , като вербовката се извършва в хотел „Родина”. Използван е по линия на „промакедонския национализъм”. В материалите по делото му се съдържат агентурни сведения, включително и собственоръчно написани още като е бил кандидат агент „Дончо” и след това под псевдонима „Иван”. Каракачанов е предавал информация до декември 1989 г. Досието му не съдържа данни кога точно е преустановена работата с него.

Делото е оформено едва през август 2007 г. Това е в нарушение, както на инструкцията за оперативния отчет на Държавна сигурност, така и на инструкциите за оперативния отчет на съвременните служби. От номерацията на страниците в делото личи, че материалите в него са били пренареждани.

http://desebg.com/2011-01-06-11-34-32/443-2011-10-20-15-26-05

Агентите на комунистическата Държавна сигурност в телевизия "Скат"

ДОНОСНИК НА ДС !Велизар Пенков Енчев (Водещ в "Скат)

Три имена Велизар Пенков Енчев (Водещ в "Скат) !

Дата на раждане 07.01.1953 г.

Място на раждане Гр. Гълъбово, обл. Стара Загора
Качество Щатен служител
Структури, в които е работил ПГУ-ДС, ХVІІ отдел
Документи, свързани с кариерното му развитие Със заповед № 743/ 01.10.1985 г. е назначен за разузнавач; със заповед № 1066/ 31.12.1989 г. е преназначен за инспектор.
Публична длъжност или публична дейност Водещ на предаване в "7 ДНИ ТВ" АД
Изпълнителен директор в "Екотелевизия" ЕООД
Водещ "Дискусионно студио" в "СКАТ" ООД

Доклад на НРС по чл. 16, ал. 2, т. 2 рег. № RB102101-001-04/11-19188/ 31.10.2007 г.
Обявен с решение № 20/ 19.12.2007 г. – лица, регистрирани от избирателните комисии за участие в местни избори 2007 г.

1 коментар:

  1. Скатажии.които се скатавате пред САЩ,не знайте ли ,че днес САЩ е фашистка държава ,която дербейства над демократичните държави по света.за каквви патриоти се смятата Вие защитниците на фашизма.

    ОтговорИзтриване