Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

сряда, 26 октомври 2011 г.

Резултатът на Солаков се дължи изцяло на телевизия СКАТ, където през последните две години са "направени чудеса от храброст за очерняне на Сидеров

Сериозна конкуренция за националистическия вот

26 окт 2011

- 118 694 гласа за Сидеров сега

- 82 905 за Стефан Солаков, агент Сидер

Въпреки прогнозите, че след размириците в Катуница националистическият вот ще се увеличи и това ще налее гласове в полза на лидера на "Атака" Волен Сидеров, който се кандидатира за втори път за президент, партията постигна твърде скромен резултат - почти шест пъти по-слаба подкрепа спрямо вота за държавен глава през 2006 г. (597 175 гласа - на първи тур) и близо четири пъти по-малко от парламентарните избори през 2009 г. (395 733 гласа).

На изборите на 23 октомври Волен Сидеров - Павел Шопов взеха 118 694 гласа на база 96.84% обработени протоколи и се нареди на четвърто място. Веднага след него обаче с 82 905 гласа е Стефан Солаков, издигнат от Национален фронт за спасение на България - "партията на телевизия СКАТ", както се рекламират.

Солаков, който е бил щатен служител на бившата Държавна сигурност под псевдонима Сидер и сега се реализира като коментатор в СКАТ, се оказа сериозният конкурент на Сидеров. Солаков взима повече от лидера на "Атака" в три областни града - Бургас, където СКАТ има традиционно влияние, Смолян и Ямбол (родният град на Сидеров). Макар в другите областни центрове Сидеров да има превес, в малките общини в смесените райони като Кърджалийско, Разградско, Търговищко, Силистренско Солаков го бие, на места с два и три пъти повече гласове.

Другият бивш съратник на Сидеров - Павел Чернев, който напусна "Атака" след инцидента на магистрала "Тракия" през 2006 г., получи едва 7694 гласа. От "Атака" веднага извадиха позната теза, че участието на Солаков и Чернев в изборите е дело на предишни и сегашни управляващи, които се страхуват от Сидеров. "Солаков затова беше монтиран... преди беше Петър Берон", коментира пред "Дневник" Павел Шопов.

Според него с "машинации и фалшификации му наляха повече гласове". За депутата от "Атака" Венцислав Лаков резултатът на Солаков се дължи изцяло на телевизия СКАТ, където през последните две години са "направени чудеса от храброст за очерняне на Сидеров и "Атака".

в дн / Анти "Скат"

Няма коментари:

Публикуване на коментар