Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

понеделник, 17 октомври 2011 г.

Българите не са славяни,а тюрки,православното християнство е наложено кърваво,а изкуствената византийска азбука е отдалечила Bg от прогреса и Европа

Българите не са славяни,а тюрки,православното християнство е наложено кърваво,а изкуствената византийска азбука е отдалечила Bg от прогреса и Европа

Photobucket

Ne Mutlu Turkum Diyene ! - Щастлив е,който се нарича турчин ! / Колко щастлив е онзи, който може да каже " Аз съм турчин "!

Днес общия брой на тюрките е над 230 милиона души.Около една трета от тях живеят в Република Турция.Освен Турция съществуват още пет тюркски държави - Казахстан,Киргистан,Азербайджан,Туркменистан,Узбекистан.Почти 30 милиона азербайджанци живеят в Иран,което е 40 % от населението на тази страна.В Русия има няколко тюркски републики:Башкирия(Башкортостан),Дагестан,Алтай,Хакасия,Карачаево - Черкезия,Татарстан,Тува и Якутия.В Китай съществува огромният автономен Синдзян - уйгурски район на тюрките (т.нар. Източен Туркестан,1.5 млн кв. км.).В Молдова е разположен автономният тюркски райин Гагаузия.Тюркски райони има в Ирак,Грузия,Гърция,Таджикистан,Афганистан,Монголия и Македония.Тюркският регион в България е от особено значение.

Съвременна България е единствената държава с преобладаваща тюркска народност,намираща се на Европейския континент.В този смисъл тя е европейската тюркска държава.Това я превръща в мост между тюркските държави в Европа.Докато големият мост между Азия и Европа е Република Турция,България осъществява една допълнителна енергийна връзка,която доокпрупнява континенталната - духовният контакт между европейската геополитическа хоризонтала и тюркската сакрална география отвъд границите на Монголия и Китай.

България е и единствената християнска тюркска държава.Този изключително важен вектор би бил енергийният проводник в синхронизирането между православие и ислям,чрез прекия контакт между Европейския съюз и Тюркската общност,осъществяван от България.В допълнение намиращата се в Република Турция Вселенска патриаршия би осъществила балансиращия ефект.

Уникалните специфики в географията,езика и вероизповеданието,както и членството и в ЕС,дават на България изключителната възможност да се превърне в интелектуалния център на една вероятна Тюркска общност през XXI век,а от там и в основния творец на евразийската интеграция.На този фон мястото и ролата на Република Турция са неоспорими.Като централна държава,формирала сакрална география на три континента,Турция се явява и енергийният извор на вероятната Тюркска общност.Политическата,икономическата и военната и мощ (третата световна сила около 2050 г.),поставени на едно поле с уникалните културно - цивилизационни компоненти на България,биха представлявали двигателя на евроазиатския обединителен процес като логично продължение на Тюркската общност.

Официалното признаване,че в българския етногенезис практически отсъства славянски елемент,че антите са светлокожи монголоидни склавони със сарматски произход,чеоногондурите,кутригурите,утигурите и останалите български племена са тюркоезичните западни хуни,че православното християнство е наложено кърваво и въпреки волята на българите,че изкуствената византийска азбука ги е отдалечила от прогреса и европейската цивилизация,би означавало не само тържество на историческата истина,но преди всичко съживяване на националните творчески енергии,което е предпоставка за възстановяване на държавността и мултиплициране на българския дух.

ПЪЛЕН ТЕКСТ САМО В КНИГАТА:

Османо - римска империя,българи и тюрки - Стоян Динков

:::

Покръстването на целия български народ от Борис I трябвало да мине през реки от кръв (избити са най-малко 100 000 хил. души)

Снимка:Икона на Свети цар Борис / Уикипедия.

Борис I взема решение изборът да падне върху Византия и се покръства тайно от народа си през 864 г.

Той се превръща в Михаил,което е името на кръстника му-визинтаийския император Михаил III.

Но до покръстването на целия народ трябвало да се мине през реки от кръв.

Веднага,след като разбрали за тайната на Борис,българите масово се разбунтували.

Интересно би било да проследим методологията,която прилага Борис при обезглавяването на българската аристокрация и вкарването на народната енергия в един тунел,изходът от който се оказва византийско владичество.


Екзекутирайки повечето (52 от 100) административни управители,глави на най-видните български фамилии,заедно с целите им родове (включително децата),а веднага след това извършвайки геноцид над българския народ (избити са най-малко 100 000 хил. души),Борис I отстранява възможността населението да изразява в бъдеще отношение към първодържавната идея,както и да активира оригиналния си творчески потенциал,прехвърляйки властовите импулси в новосформираната и погърчена склавонска аристокрация.

Българският народ е единен в бунта срещу източното християнство не само защото проявява привързаност към Тангра (Кок-Тенгри),но и поради факта,че новата вяра се поднася от Византия,неговия смъртен враг.

Преживели през последните двеста години безброй византийски инвазии,българите припознават в предлаганото от Византия християнство една форма на мирно завоевание,след като военните средства не са били достатъчен аргумент за подчинение.


Народът се противопоствя крайно на новата религия,поради нейния вносител.

Ако Борис I е предпоч1итал мирното възприемане на новия култ,едно съгласие с папските предложения би осигурило хармонията в обществото и съхранило държавотворните извори.

Безболезното приемане на култа от Римската курия би спетило чудовищните жертви.

Но кое кара Борис да предпочете предателството пред врага византия,вместо влизането в европейското съобщество чрез Рим?

Големият мотов на българския владтетел е в елиминирането на оригиналната българска аристокрация,ето защо,провокирайки я с Византия,той си осигурява повод за обезглававането и.

Възниква въпросът,защо Борис-Михаил така яростно желае ликвидирането на българския дух,народностен корен и историческа памет.

Отговорът на тази загадка би предизвикал един отделен анализ и със сигурност в него ще отсъства версията на официалната историческа наука.

НАСИЛСТВЕНО ПРИЕМАНЕ НА ИЗТОЧНОТО ХРИСТИЯНСТВО !

Българският народ едва половин век след Омуртаг започва да говори официално на славянски език.

Но това е исторически факт.

Ето защо подходът към усвояването на новия език е бил насилствен,подобно на налагането на източното християнство.

Възможността тюркоезичните българи да са изразили радостни импулси,проговаряйки на славянски,е крайно невероятна.

Необходимостта от кървав диктат спрямо българите,за да усвоят един нов език и вероизповедание,очевидно е основната мотивация на жизнения път на Борис-Михаил.

Лишена от хуно-тюркския елит,а така и от етсествените си творчески полета,приела отново в края на IX век някои от отдавна християнизираните и погърчени славяноезични фамилии (заели ръководното място на избитите български),дезорганизирана България е подготвена и за усвояването на една специално изработена през 855 г. азбука.

Тази нова писменост,представляваща неестествена компилация,първоначално е предназначена за моравските склавонски племена.

Отхвърлена от тях,компилацията се появява на Балканте,доукрасена с десетина български рунически знака (разбира се,оригиналната огурска руническа азбука е забаранена).

Така е извършена най-голямата мистификация срещу българския народ,който започва да говори на езика на едно доставено отвън малцинство,да пише на изкуствено и набързо скалъпена азбука и да вярва в култа на смъртния си враг!

Древните ценности,доказали своята жизненост,се разрушават,а заместителите не дават енергия на компроментирания народен суверенитет.

Ето защо в началото на XI век българските земи се превръщат във византийски провинции.

ПЪЛЕН ТЕКСТ САМО В КНИГАТА:

Османо - римска империя,българи и тюрки - Стоян Динков

1 коментар: