Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

сряда, 5 октомври 2011 г.

Комунистическата държавна сигурност пробутва агента си Солаков,издигнат от фашистката тв "Скат" за кандидат-президент

България: ДС пак за бой се стяга

Над България продължават да витаят познатите ДС-силуети

Над България продължават да витаят познатите ДС-силуети

Неотдавна комисията по досиетата потвърди официално, че четирима от регистрираните кандидати за президентския пост ще се явят на изборите като агенти на бившата ДС. За какво говори този факт? Мнение на Георги Папакочев:

Ако в заглавието на секретната грама, която през 2006 година тогавашният посланик на САЩ в България Джон Байърли изпраща до своите шефове в Държавния департамент, заместим името България с предстоящите избори, едва ли ще допуснем грешка. Така вместо „ДС витае над България” ще се получи „ДС витае над българските избори”. И с право. Защото по всичко личи, че постът на държавния глава е прекалено важен за тайните служби, за да бъде оставен в ръцете на случайни кандидати.

България: страната, в която агенти стават... президенти


България: страната, в която агенти стават... президенти

Лимонада с изненада

Едва ли официално обявената принадлежност на четирима от най-шумните кандидат-президенти към „братството” на някогашните репресивни служби впечатли някого в страната - осветените агенти бяха отдавна известни на обществото. В чужбина обаче разкритието предизвика не толкова изненада, колкото учудване от либерализма на българското законодателството във въпросната област, както и от наглото самочувствие на претендентите.

Съобщавайки за кандидатите-агенти, агенция Франс прес многозначително отбеляза, че българската комисия по досиетата разследва връзките на представители на властта с комунистическата ДС от 2007 година, но нейните разкрития нямат никакво юридическо значение.

Кво? Кво кво? Кво кво кво?

Към края на годината, сиреч непосредствено след президентския и местен вот, се очаква Конституционният съд да отмени и прегласувания от управляващото мнозинство след ветото на отиващия си президент Първанов нов Закон за дипломатическата служба, който предвижда отзоваването на всички посланици, агенти на бившите тайни служби. Съдия-докладчик по делото е бивш юридически съветник на същия държавен глава, известен и с агентурния си ДС-псевдоним „Гоце”.

Тъкмо надеждите за подобно решение и подкрепата от старите агентурни среди вероятно са напомпали куража на четиримата агент-кандидат-президенти да се включат в надпреварата. От друга страна плахият опит на външния министър Младенов чрез закона да пробие статуквото на продължаващото повече от две десетилетия явно и тайно участие на тайните служби в политиката, икономиката и управлението на държавата, ще претърпи унизителен крах, след който едва ли вече някой ще има законното право да поставя въпроса защо конците на властта и в бъдеще трябва да бъдат дърпани от висши държавни служители, дипломати, областни управители, кметове и шефове в сегашните силови структури на държавата, като МВР, разузнаването, агенцията по национална сигурност, та дори и митниците, които продължават да осребряват своето „славно” минало в репресивния комунистически апарат.

Шепот в мегафоните

Да не забравяме и медиите, естествено, тъй като те играят ключова роля в обработката на общественото мнение, особено в изборни ситуации като сегашната.

И медиите са пълни с агенти


И медиите са пълни с агенти

След като през 2010 беше огласен разтърсващо големият брой на влиятелни журналисти и собственици на централни медии с агентурни псевдоними, които и днес активно контролират информационното меню на българина /и на избирателя, разбира се!/, през август комисията по досиетата огласи резултатите от първия етап на проверката си в регионалните вестници и списания. Стана ясно, че в 19 от проучените 76 печатни издания агенти на ДС и днес действат като собственици и главни редактори.

Батман форевър

Още доста любопитни факти биха могли да се изяснят след приключването на президентския и местен вот. Като например дали престъпният феодал от Катуница Киро Рашков наистина дължи богатството и безнаказаността си на службите, както написа тези дни проправителствен всекидневник. А може би кой и как е организирал скандалните дарения за МВР или по какви канали се финансират фантастичните за бедна и кризисна България харчове на някои политически формации в предизборната кампания?

Би могло да се хвърли светлина върху тези и много други въпроси, но това едва ли ще се случи. Просто защото над държавата продължават да витаят познатите силуети с плащ и кинжал. И да командват парада.

Автор: Георги Папакочев

Редактор: Александър Андреев


дв / Анти "Скат"


Още:


Агентът на Държавна сигурност Стефан Солаков е кандидат - президент на Валери Симеонов,шеф на бургаската кабеларка "Скат" !!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар