Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

вторник, 18 октомври 2011 г.

Съдът в Страсбург осъди България за ОМО „Илинден”

Македония: Съдът в Страсбург осъди България за ОМО „Илинден”

19 октомври 2011

Скопие. Европейският съд по правата на човека констатира, че България е нарушила три пъти член 11 от Европейската конвенция по правата на човека, който гарантира свобода на събиране и сдружаване, с това, че не е регистрирала ОМО „Илинден” и не е позволила организиране на мирни събирания ма поддръжниците на сдружението, съобщи македонската телевизия Сител. С повторното отказване на регистрация за ОМО „Илинден”-ПИРИН, България е нарушила споразумението за свободата на сдружаване, но не е имало дискриминация. Според последната присъда, както и предишните пет, мотивите, които представяли българските съдилища, не са достатъчни, за да се откаже регистрация. Съгласно решението на съда, България трябва да плати по 9000 евро на всеки от ищците, както и 1443 евро за съдебни разходи.

иаф / Анти "Скат"

Няма коментари:

Публикуване на коментар