Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

вторник, 12 юни 2012 г.

Строежа на нова джамия в с.Пашово

Морална подкрепа на мюсюлманите в с.Пашово

Днес 11.06.2012 г. Районният мюфтия Абдуллах Салих заедно с областния председател на ДПС - Пазарджик Юмер Хамза  и кмета на с.Пашово Мустафа Бандьов посетиха строежа на новата джамия в с.Пашово. Там те се срещнаха с имама на селото Муса Мареков, който на място запозна гостите с проекта, който се реализира вече в продължение на  по-малко от месец.Всички заедно споделиха голямата радост и възхищение от единството и сплотеността на мюсюлманите. Защото без единството и сплотеността такъв проект в толкова кратък срок не може да се реализира.Споделяйки с жителите на селото които бяха на строежа на джамията за отговорността на всеки един, те обещаха със всички сили и възможности да подпомогнат в реализацията на проекта и възможността на първият ден на месец Рамадан този Аллахов дом да посрещне своите гости.Нека Аллах Джелле Джелялюху да приеме на всеки един кой с каквото е имал възможност да подпомогне строежа на джамията и да им изпълни обещанието за построяването на подобен дворец  в Дженнета. Амин!

 















http://minaretbulgaria.tumblr.com











Няма коментари:

Публикуване на коментар