Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

събота, 14 януари 2012 г.

Великата Османска Империя


Великата Османска Империя (за кратко ВОИ),
бе най-съвършенното държавно образование в историята на източното християнство. Както казваше, големия английски философ на историята Арнолд Тойнби ВОИ е "универсалната държава, която източното православие така и не успя да изгради". За всеки от своите многобройони поданици ВОИ е била добра хранилница и защитница.

Всъщност, в целия средновековен свят, ВОИ бе единствената, в която всеки поданик имаше възможност да се издигне до най-висшите постове на администрацията, преминавайки единствено през кратко, но съдържателно обучение в школата на Еничарския корпус. При това нямаше никакво значение дали този поданик е беден или богат, християнин, мюсюлманин или еврейн. Доказателство за това е бяха многобройните велики везири (най-вишия пост до кото можеше да се стигне по волята на човек, защото султан се ставаше по волята на Аллах), които бяха гърци, сърби или евреи.
ВОИ беше и спасител срещу на гонените, доколкото прие всички евреи изгонени от ксенофобско настроеното испанско управление през ХVІ в. В тази държава на свободата беше без значение каква религия изповядват поданиците единствено от значение беше те да и служат вярно.

Може само да съжаляваме, че ВОИ, като всяко чувешко изобретение, изчезна в мрака на историята, но успокоителното е че това ще се случи с всяка държава на този свят.

Info

Няма коментари:

Публикуване на коментар