Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

неделя, 13 май 2012 г.

Родопите с университет на турски език !

Родопите с университет на турски език !

Четвъртък, Май 3

 Родопите ще има университет, в който всички дисциплини ще се изучават на турски език. Това става ясно от заявление на Федерация „Справедливост" до министъра на образованието Сергей Игнатов.
Лидерът на федерацията Сезгин Мюмюн настоява министър Игнатов „да упражни властта и авторитета си", за да може възможно в най-кратки срокове да започне обучението в Балканския университет. Мюмюн се позовава на член 13 от ратифицираната от България Рамкова конвенция за защита на националните малцинства. Според него, образователното министерство трябвало да предприеме инициативи за атестация на новото висше учебно заведение, а така също да намери подходяща база за учебния процес.
От организацията имали готовност да посочат сгради в Кърджали и Смолян, които отговаряли на условията за учебна дейност.
Ако държавата не подкрепи искането за Балканския университет, от „Справедливост" щели да организират национална подписка. Федерацията настоява в държавните училища да се изучава и майчин език.

 http://rodopi24.blogspot.com / Anti

Няма коментари:

Публикуване на коментар