Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

вторник, 15 май 2012 г.

ВЕСТЕРВЕЛЕ ПОДКРЕПИ ЧЛЕНСТВОТО НА ТУРЦИЯ В ЕС

ВЕСТЕРВЕЛЕ ПОДКРЕПИ ЧЛЕНСТВОТО НА ТУРЦИЯ В ЕС...

Министърът на външните работи на Германия Гидо Вестервеле се срещна в Анкара с министъра на външните работи на Турция Ахмед Давутоглу...

Министърът на външните работи на Германия Гидо Вестервеле се срещна в Анкара с министъра на външните работи на Турция Ахмед Давутоглу.
     Вестервеле още веднъж подчерта, че членството на Турция в ЕС ще бъде в полза на Европа и отбеляза, че Турция е постигнала предизвикващи възхищение икономически и политически успехи и желаят близкото сътрудничество да продължи.
     Външният министър на Турция Давутоглу се спря на възпрепятстваното от Франция и кипърската гръцка администрация откриване на някои от преговорните глави и засегна и изборите във Франция.
     Давутоглу каза, че изявленията на Вестервеле вдъхват надежди за откриването на нови преговорни глави и се надяват, че ще се създаде възможност за откриването на възпрепятстваните от Саркози глави. Давутоглу каза, че няма да установяват контакти с кипърското гръцко мандатно председателство на ЕС.
     На срещата бяха обсъдени и събитията в Сирия и кризата с Иран.
     Вестервеле заяви, че политиката на Турция относно бежанците от Сирия заслужава уважение и че Турция има ключова роля в този проблем.
     Вестервеле се спря и на разпространяващите се през последния период расистки акции в Германия и подчерта, че изпитват срам пред расистките прояви и че ще поведат нужната борба с расизма.

РГТ / BgTimes.Net

Няма коментари:

Публикуване на коментар