Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

вторник, 28 май 2013 г.

Валери Симеонов: Олигархът Валентин Златев финансира „Атака” / А кой финансира неговия фронт за национално тра-ла-ла и ченгеджийницата - лайнарка "Скат" тв ?

Валери Симеонов: Олигархът Валентин Златев финансира „Атака”
Кабинетът „Орешарски” е преходен, целта му е да подготви изборна победа на БСП


16:37 | 28.05.2013


Автор: Лъчезар Лисицов
„Имам достоверна информация, че „Атака” е финансирана от Валентин Златев”, заяви пред ПИК съпредседателят на партията Национален фронт за спасение на България Валери Симеонов. Изключително топлите връзки между Волен Сидеров и шефа на „Лукойл” са резултат от посещението на лидера на „Атака” в Русия – на рождения ден на Путин.
„Именно за това и Сидеров започна да подкрепя безумния проект АЕЦ „Белене”, който е национално предателство. Какви националисти могат да подкрепят 20 млрд. лева безсмислени разходи на държавата? Това е просто престъпление. Оттам влизаме в руския талвег – влияние, енергийно лоби и парички”, коментира Симеонов.
„Да сте чули някъде Волен Сидеров да обели половин дума срещу „Лукойл” или Валентин Златев - при положение, че цялата предизборна кампания на „Атака” бе изнесена на крилете на антимонополното и антиолигархичното говорене”, пита лидерът на НФСБ.
Една част от парите на Златев са ползвани от Сидеров, „защото детето иска скъпи играчки”, обяснява Валери Симеонов и припомня парижките приключения на водача на „Атака”. Друга част от финансите на олигарха обаче били ползвани за купуване на цигански гласове.
Малко под половината гласове на „Атака” са цигански. Това са около 2-3% от седемте процента на „Атака”, сигурен е Валери Симеонов.
„Други 2-3% са на абсолютни лумпени, не че циганите не са лумпени. Лумпени са и тези, които клъвнаха на обещанието за 1000 лв. заплата и 500 лв. пенсия. Има 1,1 – 1,5%, които са заблудени сидеровисти, които са омагьосани от магнетичната личност на вожда, на Дуче. И те си гласуват за него, каквото и да стане”, заявява Валери Симеонов.
На въпрос дали очаква изненада от Сидеров при гласуване на кабинета „Орешарски”, лидерът на НФСБ казва: „Очаквам някаква селска хитрост от „Атака” – я да не се регистрират, а да направят пушилка и врякане и да напуснат, което е същото. Ако бях на мястото на „Атака”, нямаше да подкрепя такова правителство, така или иначе новите избори идват. Всички го знаят това нещо. Самото правителство говори за подготовка за нови избори”.
Валери Симеонов не е съгласен, че експертите в кабинета на Пламен Орешарски надделяват над партийните фигури. „Не съм сигурен, че надделяват експертите над партийците. Аз не съм сигурен какви са тези експерти. Може би тази професорка по български език, която е от листата на ДПС в Ловеч и е голям експерт в спорта ли? Или голям експерт е Калин Тихолов, или следващия Иван Данов, който му е колега във ВИАС и който работи изцяло под неговото ръководство. Всички пари по проекти ще минават през тях”, убеден е Симеонов.
„Какви експерти може да са Хасан Адемов или Ангел Найденов, които 16 години са търкали столовете на Народното събрание. Те и двамата са амортизирани отвсякъде. Те не са извършвали никаква административна работа, не могат да бъдат министри.
Да не говорим за експерта по външна политика Кристиан Вагинен (няма печатна грешка – б.а.). Или човекът на ДПС, който е шеф на пристанище Варна и ще става транспортен министър. Какъв експерт е този”, ядосва се Симеонов.
„За мен това е преходно правителство, което цели да отстрани кадрите на ГЕРБ от държавната администрация, за да може чрез нея да се спечелят следващите избори. Елементарна и прозрачна схема”, казва още лидерът на НФСБ.
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар