Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

събота, 13 юли 2013 г.

Христо Стоянов, на 52 години, български писател и журналист: спекула с религията - Боян Саръев е уволнен милиционер, след което кара шестмесечни курсове за свещеник

- Обсъждайки точно темата за помаците във вашите книги, не може да се пропусне образът на „рязания поп“, който вие не веднъж сте казвали, че е вдъхновен от Боян Саръев.
- Думата не е “вдъхновен”. Точно г-н Саръев да ползвам за “вдъхновение” ли? Аз се вдъхновявам от красотата, а той нито е красив, нито умен, нито интелигентен. Ти интелигентно ченге виждал ли си?! Боян Саръев е уволнен милиционер, след което кара шестмесечни курсове за свещеник. То и милиционерското му образование е такова, но както и да е. Уволнен е между другото от милицията дисциплинарно, заради случка като тази в „Скритият живот на една помакиня“ (б. р.- В книгата ченге прави дете на млада помакиня, с която изневерява на жена си. Помакинята ражда детето, но веднага го удушава). Тогава лежи три месеца в психиатрията, за да избегне съдебното преследване. След това кара курсовете за свещеник и става поп. Става въпрос за спекула с религията. Тя е една от най-конвертируемите валути във всички времена, заедно с национализма. Колко се спечели от религия и национализъм?


 . http://bgtimes.tumblr.com/
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар