Измененията в Наказателния кодекс, одобрени от парламента през април 2011 г.:

Член 162 предвижда затвор от 1 до 4 години за журналисти, обвинени в подклаждане на омраза, дискриминация или насилие въз основа на расова, етническа, национална принадлежност, религиозни възгледи, сексуална ориентация, семеен или социален статус, или инвалидност.

Бележка:
Този член 162 изглежда не се отнася по никакъв начин до работещите в расистката кабеларка "Скат" !
Патриотизмът е последното убежище на негодниците !
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

ОФ-то на скат-бургас

ОФ-то на скат-бургас
ОФ-то на скат-бургас
Резултат от дейността на "Скат" и шефа Валери Симеонов - расизъм,насилие,пребити роми - ТУК.

Отец Боян Саръев:


- В знак на протест срещу цинизма в предаването, в което връчиха фес на моя владика, напуснах телевизията. Не мога да остана в телевизия, която призовава към смърт и се отнася безпощадно към архиереите. Телевизия СКАТ не признава християнските ценности и добродетели. Нямам място повече там.Продължава ТУК.
"СКАТ" ТВ - ИСЛЯМОФОБСКАТА,АНТИТУРСКА И РАСИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ТЕЛЕВИЗИЯ НА САТАНАТА !

Авторски снимки:Тюркян чешма - 25.09.2011 г.

петък, 5 юли 2013 г.

Забрана на "Атака" и на "Националния фронт" на Валери Симеонов,спиране на "Алфа" тв и "Скат" тв

 Волен Сидеров и хората му нападнаха журналисти от СКАТ
  • 20:17
  • 05.07.2013
Бургас. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров, няколко от депутатите му и техни охранители са нападнали журналисти и оператори на телевизия СКАТ.
Екшънът е станал на бензиностанция ОМВ на изхода на Бургас в посока София. Екипът на телевизия СКАТ са засекли Сидеров и хората му и са поискали да ги интервюират.
"Попитахме г-н Сидеров колко му струва гласът за подкрепа на правителството. Той стана много агресивен, другите депутати също, нападнаха мен и четиримта оператори, започнаха да ни блъскат и да ни ритат. Бяха общо 15-20 души", разказа журналистката Ваня Чечева. Операторите твърдят, че лично Сидеров ги ритал в бъбреците, в краката и в задните части. През това време Деница Гаджева нападнала също с шутове Ваня Чечева.
"Гаджева ме риташе по глезените и кокалчетата. Страшно ме болят краката сега", оплака се Чечева, която открихме да пише жалба в полицията.
Журналистите от СКАТ твърдят, че депутатите са ги наричали селяни и наркомани. Те са успели да запишат почти целия екшън с камери, въпреки че хората на Сидеров са се опитали да ги натрошат.
"Това е поредният инцидент с наши журналисти. Депутатите от "Атака" и лидерът им се държат като стадо павиани. Обиждали са и полицаите, които са пристигнали. Униформените са ги повикали да дадат показания, след това те са отишли до Пето районно с колите си, но не са влезли и са си тръгнали. Вече сме в една изключително ненормална ситуация благодарение на позорната сделка, сключена между БСП, ДПС и "Атака". Управляващите си заравят главите в пясъка и се правят, че не виждат нищо. На това безобразие трябва да се сложи край преди България да се е превърнала в планетата на маймуните", коментира собственикът на телевизия СКАТ Валери Симеонов.

вст 
.
http://bgtimes.tumblr.com/

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар